Skiferie Valmorel - helt enkelt sympatisk!

Le Grand Domaine

Nedenfor det indtryksfulde Col de la Madeleine og direkte ved pisten ligger Grand Domaine i ca. 1.400 m højde. Karakteristisk for de rustik-hyggelige landsbyer er den solrige beliggenhed og den perfekte adgang til skiområdet. På grund af sammenslutningen til Grand Domaine har man muligheden til at opleve 153 km pistesjov. 50 moderne liftanlæg garanterer komfortabel og hurtig transport til de skønneste steder i skiområdet. Efter en lang skidag venter den rene afslapning med hyggelig afterskiing.

Valmorel - helt enkelt sympatisk!

Valmorel repræsenterer den ideelle kombination af østrigsk hygge og fransk funktionalitet. I den bilfrie bymidte mærkes middelhavets flair i de små, krogede stræder, pladser og buede porte samt de kunstnerisk dekorerede huse, hyggelige taverner og humørfyldte værtshuse. Samtidig er der kun få meter til pisten, der ender midt i området. Lejlighedsresidenserne, som er indrettet med træ og natursten, er fordelt på flere bydele og de har alle direkte adgang til pisterne. Det attraktive skiområde opfylder alle ønsker med sine 153 km pister. Valmorel – helt enkelt sympatisk!

Foran de overvældende "Massif de la Lauziére" og "Cheval Noir" (2832 m) ligger Valmorel i 1400 m højde - ikke så langt fra det kendte "Trois Vallées"-område. Med traditionelle chalets af sten og træ fandt man her den oprindelige bjergby i det prisvindende område. Bymidten skaber en hyggelig atmosfære med sine kunstnerisk dekorerede huse, krogede stræder, buede porte og pladser, som man kun sjældent finder i de franske alper. Om dagen er der mere fredfyldt, mens der om aftenen er liv i butikkerne, restauranterne og pub's.

Indkvarteringer i Valmorel

Kort forstør

3 Indkvarteringer: Valmorel

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
  • sortering efter:
  • stjerne-kategori
  • Vurdering
  • Pris
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Valmorel

57 Antal bedømmelser:
96% Anbefalingskvote:
By 8.7
Skiområde 8.4

Information omkring skiområdet

Le Grand Domaine

Højeste punkt: 2.550 m
Laveste punkt: 1.400 m
Højde skiby: 1.400 m
Lifte: 50
Slæbelifte: 32
Stolelift: 16
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 153 km
Pister:
48 km
Pister:
61 km
Pister:
44 km

Pisteplan

Le Grand Domaine

Forstør pistekortet