Skiferie Pinzolo – vintersjov for hele familien!

Campiglio

Det italienske skisportmetropol Madonna di Campiglio, hjemby for den kendte skistjerne Alberto Tomba, lader ethvert vintersportsfans hjerte slå et ekstra slag. I hjertet af Trentino og beliggende foran den fantastiske kulisse Brenta-Dolomitterne, byder den eksklusive by med sin roligere nabo Pinzolo alt, hvad man har brug for, for at få en succesfuld ferie! Ligegyldigt om man er skiløber eller snowboarder, om man er begynder eller øvet, pisterne rundt om det italienske vinter-eldorado har med garanti noget parat til enhver. Hvis man kunne tænke sig at være sportslige udenfor pisterne, har man muligheden for det f.eks. via en fantastisk omgang isklatring på Nardis vandfaldene. Selvfølgelig skal man ikke undlade en shoppingtur til de eksklusive butikker i byen efter en perfekt dag på ski. Et absolut must er ligeledes et besøg i den legendariske afterskiing-bar "Ober 1".

Pinzolo – vintersjov for hele familien!

Det hyggelige Pinzolo, beliggende i 770 m højde, ligger syd for den berømte naboby Madonna di Campiglio i det skønne Val Rendena. Pinzolo byder også på noget for den lille pengepung. Byens vartegn, den gamle kirke San Vigilio, er kendt for sine smukke fresker. Det overskuelige skiområde rundt om Doss del Sabion (2100 m) med sine 30 km pister er perfekt egnet til de første sving på skiene. Takket være de bløde skråninger og det særlige ferieprogram for børn, er dette område også velegnet for familier. Udover forskellige folkefester som finder sted hele året i Pinzolo er den charmerende værtsby for skiløb i Val Rendena.

Indkvarteringer i Pinzolo (Madonna di Campiglio)

Kort forstør

1 Indkvarteringer: Pinzolo (Madonna di Campiglio)

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 100%
  6 Antal bedømmelser:
  100% Anbefalingskvote:
  8.8 By
  8.7 Skiområde
  8 Indkvartering
  Indkvartering

  Det komfortable, 4-stjernede Hotel Canada ligger i centrum af Pinzolo kun ca. 250 m fra skiområdet og liften "Pra Rodont". Hotellet byder på moderne møblering og har reception, restaurant, morgenmadsrum, bar, spilleværelse, elevator,w-lan (inkl), tv-rum samt et skirum. Det hyggeligt indrettede wellnessområde (inkl.) har svømmebad, whirlpool, …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 1.566 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  udsolgt
  1 0 4
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Pinzolo (Madonna di Campiglio)

10 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 8.8
Skiområde 8.7

Information omkring skiområdet

Pinzolo

Højeste punkt: 2.100 m
Laveste punkt: 800 m
Højde skiby: 770 m
Lifte: 10
Slæbelifte: 1
Stolelift: 7
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 30 km
Pister:
12 km
Pister:
14 km
Pister:
4 km

Pisteplan