Skiferie Götzens - bliv fortryllet af de magiske bjerge!

Axamer Lizum

Ferie i Axamer Lizum er lig med en uforglemmelig, god oplevelse i sneen. Godt puttet ind i det snedækkede vinterlandskab i Innsbruckbjergene ligger det solrige skisted. Skiområdet blev udbygget til de Olympiske Lege i 1964 og muliggør ved tilsvarende godt snedække nedfarter delvist ned til byen. Ved siden af afvekslingsrige pister på forskellige niveauer, venter der også gæsterne en snowpark og en kælkebane. De hyggelige byer har bevaret deres oprindelige charme og fortryller gennem den tyrolske arkitektur. Særligt interessant er Axamer Lizum for familier. For det familievenlige Magic Mountain-program byder på afvekslingsrig underholdning for både store og små.

Götzens - bliv fortryllet af de magiske bjerge!

Götzens er en romantisk, mindre by ca. 10 km fra Innsbruck. Det tidligere Olympia-skiområde (1964/1976) har stadig i dag tusindvis af gæster. Til skiområdet Götzens/Mutters er der kun ca. 500 m, Axamer Lizum ligger ca. 10 km væk. Byen ligger solrigt placeret, og der er en fantastisk udsigt udover hele det omkringliggende bjergområde. Hvad angår udbuddet af fritidsaktiviteter, så er der frit slag! Ro og afslapning får man med en kanetur, en vandretur eller en romantisk fakkelvandring. Har man mere lyst til action, er der f.eks. bowlingaften og en tur på kælkebanen til rådighed. Derudover er der i det nærtliggende Axams et fritidscentrum, som byder på masser af aktiviteter. Den også nærtliggende tyrolske hovedstad Innsbruck indbyder til shopping med de mange butikker.

Indkvarteringer i Götzens

Kort forstør

1 Indkvarteringer: Götzens

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 85%
  143 Antal bedømmelser:
  85% Anbefalingskvote:
  8.7 By
  8.4 Skiområde
  7.1 Indkvartering
  Indkvartering

  Det komfortable, 3-stjernede Clubhotel Götzens ligger i rolige omgivelser ca. 300 m fra Götzens centrum. Til Götzener gondolbanen er der ca. 750 m, til Muttereralm er der ca. 5 km. En skibus holder ca. 250 m væk. Til faciliteterne på det hyggelige Clubhotel hører en stor foyer med reception, w-lan (mod betaling), café, forskellige spisesale …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 1.318 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Götzens

307 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 8,7
Skiområde 8,4

Information omkring skiområdet

Muttereralm

Højeste punkt: 1.800 m
Laveste punkt: 950 m
Højde skiby: 868 m
Lifte: 6
Slæbelifte: 3
Stolelift: 1
Kabinebaner: 2
Pister i alt: 16 km
Pister:
7 km
Pister:
8 km
Pister:
1 km

Pisteplan