Afterskiing Niederndorf

Vedrørende afterskiing får gæsterne især i Walchsee og Kössen noget for pengene. I "Londoner"eller "Larinis Partyhouse" mødes man også endnu om aftenen! En "Schirmbar" finder man direkte i skiområdet Hochkössen ved Bärenhütte, som er bygget i kanadisk stil.

Et andet højdepunkt i Kaiserwinkl er "Ballonfahrerwoche" i januar, hvor man kan kigge på kuriøse ballonformer og hvor man kan opleve ægte ballonkonkurrencer! Til kælkefansene er der i Niederndorf en 1,2 km lang skovnaturkælkebane. Derudover er der også en skøjtebane. Derimod kommer man ud i den skønne natur når man laver en vinter- eller sneskovandring eller en hestekanetur.

Du vil hellere aflsappe om aftenen? Så kan det betale sig at tage en tur til Ebbs. I oplevelsesparken "Hallo Du" er der på 1.500 m² et saunalandskab, men også en overdækket skøjte- og keglebane.

Indkvarteringer i Niederndorf

Kort forstør

1 Indkvartering: Niederndorf

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 85%
  57 Antal bedømmelser:
  85% Anbefalingskvote:
  7.8 By
  8 Skiområde
  7.3 Indkvartering
  Indkvartering

  Gasthof Sebi ligger i slutningen af Niederndorf i bydelen Sebi. Niederndorfs bycentrum ligger ca. 1,5 km væk. En skibus holder direkte ved huset og kører til skiområdet "Hochkössen" som ligger ca. 18 km væk. Langrendsløjpen ligger ca. 200 m væk. Af faciliteter har traditionshuset med tyrolsk værtshuskultur foyer med reception, spisesal og …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 930 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Niederndorf

57 Antal bedømmelser:
91% Anbefalingskvote:
By 7.8
Skiområde 8