Skiferie Niederndorf - ferie i Kaiserbjergene!

Ferienland Kufstein

Ferienland Kufstein ligger i forbundsstaten Tyrol, tæt ved den bayerske grænse. Afstanden til Kitzbüheler Alpen, Kaisergebirge og de bayerske alper muliggør nærved uendelig skisjov. Med fæstningsbyen ved samme navn, byder regionen, der er præget af tradition og unik naturkulisse også på kulturel afveksling. Ved siden af skiløb og snowboarding har Ferienland også mere at byde på, for at give gæsterne den perfekte ferieoplevelse: Fra langrend over vintervandringer til skøjteløb sætter fantasien ingen grænser. En helt speciel oplevelse er en tur med hundeslæde.

Niederndorf - ferie i Kaiserbjergene!

Den rolige og romantiske tyrolske landsby ligger i 500 m højde puttet i en imponerende bjergverden ved foden af Kaiserbjergene. Det ligger ca. 10 km nordøst for Kufstein ved grænsen til Bayern og hævet over landsbyen ligger Niederndorferbjerget og Hechenbjerget, som er smykket med den berømte pilgrimskirke "Maria Heimsuchung". Rummelige vintervandringsruter indbyder til vintervandringer i den friske og sunde bjergluft. Nyd det smukke landskab og bjergudsigten ud over den smukke bjergverden. Skiområdet Kössen i Kaiserwinkl ligger ca. 18 km væk og byder på 30 km sjov på pisterne. På grund af afstanden til den tyske grænse, anbefales derudover en udflugt til München, der ligger ca. 85 km væk.

Indkvarteringer i Niederndorf

Kort forstør

1 Indkvartering: Niederndorf

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 85%
  57 Antal bedømmelser:
  85% Anbefalingskvote:
  7.8 By
  8 Skiområde
  7.3 Indkvartering
  Indkvartering

  Gasthof Sebi ligger i slutningen af Niederndorf i bydelen Sebi. Niederndorfs bycentrum ligger ca. 1,5 km væk. En skibus holder direkte ved huset og kører til skiområdet "Hochkössen" som ligger ca. 18 km væk. Langrendsløjpen ligger ca. 200 m væk. Af faciliteter har traditionshuset med tyrolsk værtshuskultur foyer med reception, spisesal og …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 930 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Niederndorf

57 Antal bedømmelser:
91% Anbefalingskvote:
By 7.8
Skiområde 8

Information omkring skiområdet

Hochkössen - Action Hill

Højeste punkt: 1.750 m
Laveste punkt: 600 m
Højde skidestinationen: 500 m
Lifte: 11
Slæbelifte: 7
Stolelift: 3
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 22 km
Pister:
10 km
Pister:
9 km
Pister:
3 km

Pisteplan

Hochkössen - Action Hill

Forstør pistekortet