Skiferie Kolsassberg - vinteridyl og masser af sol!

Skiregionen Innsbruck

Forbundshovedstaden i Tyrol ligger direkte ved floden Inn, omgivet af et fantastisk landskab. Innsbruck byder på enestående mulighed for at holde ferie i en af Europas skønneste byer og samtidig tilbringe ferien næsten "midt i skiområdet" – et ideelt rejsemål for alle, som vil kombinere skiferie med kultur! Som udvalgt til de olympiske vinterlege fra 1964 til 1976 nyder skiområdet Olympia SkiWorld godt af sit omdømme i de bedste klasser med i alt 285 km pister. Ved siden af det store udvalg af seværdigheder i Innsbruck, har omgivelserne også en del at tilbyde. F.eks. ses de specielle karakteristika ved pilgrimskirken St. Peter og St. Paul gennem deres arkitektur og akustik. Et alternativt udflugtsmål er Schloss Ambras som ligger nord for Innsbruck og gælder som en af de mest kendte seværdigheder i forbundshovedstaden.

Kolsassberg - vinteridyl og masser af sol!

Den hyggelige og rolige bjergby Kolsassberg ligger på en bakke i 906 m højde, puttet ind mellem Karwendelgebirge og Tuxer Alperne, mellem olympiabyen Innsbruck og det skønne Zillertal. Den traditionsrige by byder på ro og afslapning, men også på lange vinterspadsereture og på skiløb på herligt præparerede pister. Den højere beliggenhed af Kolsassberg byder på et imponerende panorama over Inntal samt de omkringliggende bjergkæder. Og afstanden til Innsbruck gør det muligt for gæsterne at tage på dagsudflugt til byen, som er værd at besøge.

Indkvarteringer i Kolsassberg

Kort forstør

1 Indkvarteringer: Kolsassberg

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 99%
  79 Antal bedømmelser:
  99% Anbefalingskvote:
  8.3 By
  7.5 Skiområde
  9 Indkvartering
  Indkvartering

  Det familieførte og meget skønne, 4-stjernede Hotel-Pension Jägerhof ligger i rolige omgivelser på en høj med panoramaudsigt. Til Kolsass' bycentrum er der ca. 3 km og skiområdet Glungezer nås indenfor ca. 25 km (ingen skibus). I nærheden er der en kælkebane, en skøjtebane og en langrendsløjpe. Hotellet, som er bygget i alpestil har foyer med …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 705 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  udsolgt
  1 0 4
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Kolsassberg

79 Antal bedømmelser:
94% Anbefalingskvote:
By 8.3
Skiområde 7.5

Information omkring skiområdet

Glungezer

Højeste punkt: 2.304 m
Laveste punkt: 950 m
Højde skiby: 906 m
Lifte: 7
Slæbelifte: 5
Stolelift: 2
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 23 km
Pister:
7 km
Pister:
15 km
Pister:
1 km

Pisteplan