Skiferie Oberperfuss – fantastisk ferie i hjertet af Tyrol!

Skiregionen Innsbruck

Forbundshovedstaden i Tyrol ligger direkte ved floden Inn, omgivet af et fantastisk landskab. Innsbruck byder på enestående mulighed for at holde ferie i en af Europas skønneste byer og samtidig tilbringe ferien næsten "midt i skiområdet" – et ideelt rejsemål for alle, som vil kombinere skiferie med kultur! Som udvalgt til de olympiske vinterlege fra 1964 til 1976 nyder skiområdet Olympia SkiWorld godt af sit omdømme i de bedste klasser med i alt 285 km pister. Ved siden af det store udvalg af seværdigheder i Innsbruck, har omgivelserne også en del at tilbyde. F.eks. ses de specielle karakteristika ved pilgrimskirken St. Peter og St. Paul gennem deres arkitektur og akustik. Et alternativt udflugtsmål er Schloss Ambras som ligger nord for Innsbruck og gælder som en af de mest kendte seværdigheder i forbundshovedstaden.

Oberperfuss – fantastisk ferie i hjertet af Tyrol!

Bjerglandsbyen Oberperfuss ligger i en idyllisk bjergverden, væk fra larm og støj. Hovedstaden Innsbruck, som ligger ca. 15 km væk kan nås i bil indenfor kun få minutter. Atmosfæren rundes af via Oberperfuss’ fantastiske beliggenhed i 820 m højde på et middelbjergplateau, som er omgivet af et imponerende bjergpanorama. Uberørt af masseturisme, ligger byen med knap 3000 indbyggere i et vandreparadis med 184 km vandreruter. Byen byder på utallige tilbud til især feriegæster, som foretrækker et roligt ophold. Skiløbere er især glade for byens beliggenhed umiddelbart ved Rangger Köpfl gondolbanens dalstation, som bringer gæsterne direkte ind i bjergverdenen.

Indkvarteringer i Oberperfuss

Kort forstør

1 Indkvarteringer: Oberperfuss

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 90%
  280 Antal bedømmelser:
  90% Anbefalingskvote:
  8.1 By
  7.8 Skiområde
  7.9 Indkvartering
  Indkvartering

  Det familieførte, 3-stjernede Hotel Krone er central og rolig beliggende i Oberperfuss. Skibussen holder ca. 100 m væk og til skiområdet "Rangger Köpfl" er der ca. 700 m. Huset er indrettet i typisk tyrolsk stil og består af et hoved- og et nabohus, som er underjordisk forbundet med hinanden. Af faciliteter er der lobby med reception og w-lan …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 775 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Oberperfuss

291 Antal bedømmelser:
93% Anbefalingskvote:
By 8.1
Skiområde 7.8

Information omkring skiområdet

Rangger Köpfl

Højeste punkt: 2.000 m
Laveste punkt: 820 m
Højde skiby: 812 m
Lifte: 5
Slæbelifte: 4
Stolelift: 0
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 17 km
Pister:
8 km
Pister:
7 km
Pister:
2 km

Pisteplan