Skiferie Auffach - skijuvel i Tyrol!

Wildschönau

Malerisk indhyllet i en solrig højdal i udkanten af Kitzbüheler Alperne ligger Wildschönau med sine fire idylliske tyrolske byer. Midt i denne pragtfulde bjergverden præsenterer denne vintersportsregion sig som yderst børnevenlig. Pga. sammenslutningen med skiområderne i Alpbachtal har "Ski Juwel" siden 2012 knap 145 km pister samt 17 markerede skiruter og tilhører dermed top ti i Tyrol. Med de mest moderne sneanlæg byder Wildschönau und Alpbachtal på høj snesikkerhed. Hyggelige hytter direkte ved pisterne sørger for den nødvendige forstærkning og også i de forskellige byer indbyder talrige caféer, barer og restauranter til et besøg.

Auffach - skijuvel i Tyrol!

Det hyggelige Auffach er Wildschönaus vintercentrum med skiområdet ved Schatzberg. Byen ligger i 875 m højde og er kendt for sine mange vandreruter samt for Schatzberg-gondelbanen, en af Østrigs længste et-kabel-liftanlæg. Langt væk fra hverdagens stress og jag ligger Auffach klar til at tilbyde en afslappet feriestemning midt i fantastisk natur. Tradition og folkekultur er her i fokus, og under ferien må man endelig ikke gå glip af "Krautinger" – en specialitet i Wildschönau – som serveres i en af de mange beværtninger.

Indkvarteringer i Auffach

Kort forstør

1 Indkvartering: Auffach

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 95%
  22 Antal bedømmelser:
  95% Anbefalingskvote:
  8.5 By
  8.7 Skiområde
  9 Indkvartering

  Hotel Sun Valley ***

  Auffach

  Indkvartering

  Det komfortable, 3-stjernede Hotel Sun Valley ligger i rolige omgivelser ca. 200 m fra Auffachs bycentrum. Ved godt snedække er nedfart til huset muligt. Schatzbjergbanen ligger ca. 5 - 10 til fods væk. Hotellet har en hyggelig reception, elevator, spisesal med åben kamin, café med tv, w-lan (inkl.) samt en skikælder med skistøvletørrer. Det …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 899 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  book snart
  1 95 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Auffach

22 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 8.5
Skiområde 8.7

Information omkring skiområdet

Ski Juwel

Højeste punkt: 2.025 m
Laveste punkt: 600 m
Højde skidestinationen: 875 m
Lifte: 47
Slæbelifte: 32
Stolelift: 7
Kabinebaner: 8
Pister i alt: 145 km
Pister:
32 km
Pister:
78 km
Pister:
35 km

Pisteplan