Bureauet forpligter sig til at formidle tilbud og serviceydelser fra TT som en god sælger; dette gælder også bureauets samtlige ansatte. Bureauet forpligter sig særligt til:
  • at informere rejsekunder gratis om alle informationerne omkring TTs tilbud samt aktivt sælge TT ydelser.;
  • at optræde udelukkende som formidler af TTs ydelser samt gøre det klart, at en lovligt bindende bekræftelse af rejsen kun kan ske gennem arrangøren;
  • ikke at optræde som under eller mellem-formidler for en tredjepart, hvor TT i forhold til denne ville have afvist ethvert samarbejde;
  • med det samme at at kontakte TT om afbestillinger samt angive dato for afbestilling og navnet på deltager, der har afbestilt;
  • med det samme at videregive modtagne reklamationer og klager til TT;
  • at anvende kvalificerede ansatte til kunderådgivning i forbindelse med booking af rejser;
  • at undgå salgsaktiviteter som kan skade TTs andre samarbejdspartnere;
  • at formidle arrangørens samtlige tilbud samt gyldige priser, transport-, rejse- og betalingsbetingelser og rejseinformationer fra TT samt fremstille disse i de forudbestemte medier.
  • ved online-integration af TTs produkter eller marketingsmateriale kun at sætte en cookie, når kunden interagerer med firmaets webside, i det kunden enten klikker på det integrerede marketingsmateriale på partnersiden eller, hvis bureauet har integreret firmaets side direkte på egen side, der gennemføres en handling på firmaets side. I andre sammenhænge er placeringen af en cookie med et efterfølgende krav om provision ikke tilladt. I tilfælde af, at dette ikke overholdes af bureauet, er et strafbeløb på 5000 € for kontraktbrud gældende.
Overholder bureauet ikke sine forpligtelser, og opstår der deraf skadeserstatningskrav fra tredjepart mod firmaet, så er bureauet forpligtet til alene at stå til ansvar for sådanne klager, evt. forpligtet til at erstatte TTs omkostninger i forbindelse med sådanne klager. Dette gælder også retslige omkostninger, som måtte opstå i forbindelse med klager eller som opstår på grund af bureauets tydelige, uretmæssige handlinger.
Skulle det ske, at rejsebookinger ikke kan gennemføres og er bureauet skyld i dette, kan firmaet gøre krav på afbestillingsomkostningerne i henhold til firmaets gyldige rejse- og betalingsbetingelser.
Det er op til bureauet at bevise, at der er opstået en væsentlig mindre skade. Firmaet fastholder sin ret til at kræve en højere skadeserstatning.

Bureauet må ikke oprette den egen hjemmesiden på en måde, at den kan skabe fare for forveksling med TT´s hjemmeside eller fremmer indtrykket, at bureauets hjemmeside hel- eller delvist er TT`s hjemmeside. Dette omfatter ikke websiderne, der stilles til rådighed af TT indenfor partnerprogrammet. Derudover er det ikke tilladt bureauet at placere annoncer på nettet og i søgemaskiner (Google, Yahoo osv.) med keywordet SNOWTREX (også i ændret stavning), f.eks. i Google Adwords, da udtrykket SNOWTREX ifølge varemærkeloven er beskyttet. I tilfælde af, at dette ikke overholdes af bureauet, er et strafbeløb på 1.500,00 € for kontraktbrud gældende. Yderlige krav kan påkræves af TT. Det er ikke tilladt bureauet, at lave tilbud i TT`s navn, tage imod dem eller somm TT`s repræsentant. Derudover er det ikke tilladt, at give informationer videre til tredje part der fremmer indtrykket at være repræsentantmyndig. I tilfælde af, at dette ikke overholdes af bureauet, er bureauet forpligtet til at betale fuld skadeerstatning.

Agenturrådgivning

Agenturrådgivning TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 KÖLN (GERMANY)
89 88 11 67
Man-fre: Kl. 9.00-18.00
Lør: Lukket
Søn: Lukket