Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Afterskiing Slovakiet

Det slovakiske køkken er inspireret af mange andre slaviske køkkener: Grundlaget er grød, kartoffelretter og andre grøntsager, stegt og røget kød samt mælkeprodukter. Traditionelle, slovakiske retter er f.eks. "lokše" (kartoffelpandekager), "Spišská pochúťka" (gullasch med kartoffelpandekager), patéer af vildt, maultaschen, som er traditionelle for hele regionen Karpaterne og derudover den berømte ret „pečené bravčové koleno” (stegt griseben). Man må heller ikke glemme slovakisk ost: i byen Liptovský Mikuláš finder endda årligt en ostefestival sted. Særligt kendt er fåreosten, som er populær i hele Europa pga. sin høje kvaliltet. Også selvom den slovakiske ølbryggerkultur ikke kan byde på ligeså berømte øl som de tjekkiske, så kan slovakisk øl sagtens leve op til den tjekkiske standard. De slovakiske ølbryggeriers traditioner er næsten ligeså gamle som de første slovakiske byer. Man behøver ikke hive en formue op af lommen for at kunne afprøve de slovakiske specialiteter, restaurantpriserne er i Slovakiet rimelige.

Byer Slovakiet

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
Liftkort Nætter fra
12 km 888 - 2.196 m book snart