Skiferie Erlbach - familieferie i sneen!

Vogtland

Vogtland er en region mellem de tyske fristater Sachsen, Thüringen og Bayern og Egerland (tjekkisk: Chebsko) i Tjekkiet. I den mest populære rejseregion i Vogtland, Musikwinkel, ligger byer, som har en lang tradition i vintersporten og som er vidt og bredt kendte. Således finder man for eksempel i Vogtland Arena de mest moderne skihopcentrum i Europa – et mesterværk og et eksempel på visuel sportsarkitektur. Musikwinkel er ikke kun et egnet vintersportområde, her er der også, som navnet antyder, musik i luften. I over 350 år er der blevet fremstillet instrumenter af alle arter i over 120 værksteder.

Erlbach - familieferie i sneen!

I det skønne „Oberes Vogtland“ direkte ved den tjekkiske grænse, byder Erlbach på masser af afveksling i 520-800 m højde. Omgivet af naturparken Erzgebirge og Elstergebirge er Erlbach et ideelt udgangspunkt for vinteraktiviteter. For eksempel er ”Skiwelt Schöneck” til rådighed for gæsterne. Det familievenlige skiområde byder på rigtig gode muligheder for at få erfaringer i sneen for store og små. Også skiområdet ”Erlbach-Kegelberg” er egnet for familien. Det overskuelige pisteudbud er særligt godt for begyndere.

Indkvarteringer i Erlbach

Kort forstør

1 indkvartering

 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 83%
  7 Antal bedømmelser:
  83% Anbefalingskvote:
  7.3 By
  7.7 Skiområde
  6.7 Indkvartering
  Detaljer
  Indkvartering

  Det hyggelige Hotel Schwarzbachtal er rolig og idyllisk beliggende, ca. 3 km væk fra bycentrum og 800 m fra skiliften ved Kegelberg. Skiområdet Schöneck nås efter ca. 15 km, ligesom oplevelsesbadet i Schöneck. Det hyggeligt indrettede Hotel råder over reception, elevator, w-lan i fællesområderne (inkl.), Wii-lounge (hvis ledig, inkl.), …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Erlbach

7 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 7,3
Skiområde 7,7

Information omkring skiområdet

Erlbach - Kegelberg

Højeste punkt: 745 m
Laveste punkt: 580 m
Højde skiby: 520 m
Lifte: 2
Slæbelifte: 2
Stolelift: 0
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 3 km
Pister:
2,3 km
Pister:
0,5 km
Pister:
0,2 km
Skiruter: 0 km

Pisteplan

Erlbach - Kegelberg

Forstør pistekortet