Skiferie Schöneck - alpinsk skisjov!

Vogtland

Vogtland er en region mellem de tyske fristater Sachsen, Thüringen og Bayern og Egerland (tjekkisk: Chebsko) i Tjekkiet. I den mest populære rejseregion i Vogtland, Musikwinkel, ligger byer, som har en lang tradition i vintersporten og som er vidt og bredt kendte. Således finder man for eksempel i Vogtland Arena de mest moderne skihopcentrum i Europa – et mesterværk og et eksempel på visuel sportsarkitektur. Musikwinkel er ikke kun et egnet vintersportområde, her er der også, som navnet antyder, musik i luften. I over 350 år er der blevet fremstillet instrumenter af alle arter i over 120 værksteder.

Schöneck - alpinsk skisjov!

Schöneck ligger midt i naturparken Erzgebirge/Vogtland, mellem 700 og 800 m højde. Fra Alter Söll (734 m) åbenbarer sig en fantastisk udsigt ud over Øvre Vogtland med Elstergebirge, Elstertal til Fichtelgebirge og Thüringer Wald. Allerede omkring 1900 tallet fandt skihopkonkurrencer sted i Schöneck. Skiforbund fra hele Sachsen udtrak her mesterskaberne på nedfartspisterne og langrendsløjperne. Som vintersportscentrum fik Schöneck større anerkendelse på grund af snesikkerheden. I dag er den lille by et moderne sportscentrum, som byder sine gæster på alt, hvad der hører sig til, til en oplevelsesrig skiferie. F.eks finder man her der første certificerede familievenlige skiområde fra Sachsen, "Skiwelt Schöneck", som er meget velegnet til nybegyndere.

Indkvarteringer i Schöneck

Kort forstør

1 indkvartering

 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 100%
  10 Antal bedømmelser:
  100% Anbefalingskvote:
  8.4 By
  8.2 Skiområde
  8.6 Indkvartering
  Detaljer
  Indkvartering

  Det familievenlige, 3-stjernede IFA Schöneck Hotel & Ferienpark ligger i udkanten af Schöneck. Direkte ved siden af ferieparken ligger skiområdet Skiwelt Schöneck, adgang til langrendsløjpen nås efter ca. 300 m. I det store anlæg er der forskellige restauranter, som forkæler gæsterne med lokale, nationale og internationale lækkerier, …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Alle inklusivydelser

  book snart
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Schöneck

10 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 8,4
Skiområde 8,2

Information omkring skiområdet

Skiwelt Schöneck

Højeste punkt: 760 m
Laveste punkt: 620 m
Højde skiby: 707 m
Lifte: 6
Slæbelifte: 5
Stolelift: 1
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 3 km
Pister:
1,3 km
Pister:
1,2 km
Pister:
0,5 km

Pisteplan

Skiwelt Schöneck

Forstør pistekortet