Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Kundevurdering

Alpe d'Huez

47 Antal bedømmelser:

94 % Anbefalingskvote:

By 8,7
Skiområde 9,1
Information omkring skiområdet
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski
Højeste punkt: 3.330 m
Laveste punkt: 1.125 m
Højde skiby: 1.860 m
Lifter i alt: 67
Slæbelifter: 27
Stolelift: 22
Kabinebaner: 18
Pister i alt: 250 km
Pister:
70 km
Pister:
130 km
Pister:
50 km

Skiområde Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Skiområde Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Med liftkortet ”Grande Domaine Ski” har gæsterne adgang til skiområdet Alpe d'Huez, som ligger overvejende på syd-/sydvestsiden af Massif des Grandes Rousses, hvilket betyder, at der er garanti for masser af sol. Skiområdet (1.125 m - 3.330 m) med sine 250 km pister og 67 liftanlæg er særdeles snesikkert: 80 % af pisterne ligger over 1.800 m over havet!

Den spektakulære piste "La Sarenne", starter ved Sarenne-gletsjeren og forløber på forsiden af Pic Blanc og derfra går det ned i dalen. Med sine 16 km og en højdeforskel på 1.730 m er denne en af de længste pister i verden! Ligeledes mest for vovehalse er den 3 km lange, kulsorte og stejle nedfart "Le Tunnel", som fører fra Pic Blanc gennem en tunnel ud på pukkelpisten. Ikke helt så tricky, men dog krævende er de røde pister i højderne ved "Dôme des Petits Rousses". Især nedfarten "Bartavelles" byder på en imponerende udsigt ud over landskabet og de omkringliggende dale, ofte under særligt gode sneforhold forbi imponerende klippeformationer. Begyndere finder de perfekte skråninger til øvelser i udkanten af Alpe d'Huez og Vaujany. Også freestylere får her de bedste betingelser: Funparken ved stoleliften "Le Lac Blanc" kan kun anbefales til de virkeligt øvede, en anden funpark "Montfrais" er derimod lettere og egner sig derfor godt til de første hop og tricks.

Til sæsonen 2016/17 blev "Signal" ombygget fra 10-pers. gondoler og 8-pers. stole til en kombineret bane og kan dermed transportere op til 3.370 vintersportsudøvere i timen.

Vil man om aftenen have mulighed for at stå på ski, har mulighed for gratis natskiløb i såvel Alpe d'Huez men også i Auris en Oisans med liftkortet Grans Domaine Ski. Fra den 21-12-2019 til den 13-03-2020 samt fra 21-03 til 10-04-2020 har man fra et 6-dages liftkortet mulighed for at stå på ski i skiområderne Grande Galaxie: Stå to dage på ski i skiområdet Les 2 Alpes (255 km) og hver en dag i skiområderne Serre Chevalier (250 km), Puy St. Vincent (75 km) og i skiområderne omkring Sestrières og Mongenèvre i Via Lattea (Italien, 400 km). For benyttelse af begge skiområder i Via Lattea fås der ved fremvisning af liftkortet en kvittering.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Alpe d'Huez

Et højdepunkt i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski i Frankrig er natskiløb. Det er noget for alle, der bare ikke kan få nok af at løbe på ski. I sæsonen er det muligt at tage på natskiløb, hvor der er oplyst 3 km pister og som får de hvide snedækkede skråninger til at skinne flot i mørket. Skientusiasterne kan uden de store vanskeligheder nå natskiområdet fra Alpe d'Huez. Såvel begyndere som øvede kan her gøre nat til dag og nyde skiløb eller snowboarding i måneskin under stjernerne. Med andre ord skal der på natskiløbs-dagene spares lidt på kræfterne om dagen for så at give den gas om aftenen på brædderne!

Afterskiing Alpe d'Huez

I Alpe d'Huez sørger en del diskoteker samt mange barer og caféer for et stort udbud af nattelivsaktiviteter. Vil man rigtigt fejre, kan det gøres fx i "Tavern", hvor livebands løbende optræder. Vil man ud og danse tager man gerne til "L’Igloo".

Andre aktiviteter er fx ice laser game, skidooing, snesko- og vintervandringer, kælketure eller forskellige indendørs sportsgrene fra tennis, over squash til klatring i Palais des Sports og som gør enhver dag udenfor pisten til en oplevelse. Et særligt tip til adrenalinfans er klatring på en 200 m høj stejl væg i Gorges de Sarenne – perfekt til alle, der søger et særligt kick! Vandhundene kan i Alpe d'Huez vælge mellem svømmehallen eller et opvarmet udendørs friluftsbad. I selve byen er der forskellige indkøbsmuligheder til alle shoppingfans.

Snowpark: Alpe d'Huez

I hele Alpe d’Huez- området er der 2 forskellige snowparker. Begynderparken byder på boxes, rails ,slides og woops. Her kan begyndere øve de første tricks, men også øvede kan forbedre deres færdigheder.

Den anden park i skiområdet er velegnet for freestyle-eksperter. Den ligger i nærheden af "Troncon" skiliften. Her er der 4 big air kicker. Derudover råder parken over slide bars, wave rail, street rail, c-box, hip, 2 totem, en boardercross-strækning og en halfpipe, vis`eksistens er afhængig af snedække. Kickers og rails er opdelt i blå, røde og sorte sværhedsgrader.

Skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Frankrig

Ekspert-anmeldelse Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

Anmeldelsen Alpe d'Huez Grand Domaine Ski sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,2 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Alpe d'Huez

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Alpe d'Huez

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele