Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Tignes

210 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,3

Snowpark: Val d'Isere Snowpark, Gliss'Park, Gletscher Park, Swatch Snowpark, Acticross Tignes

Med liftkortet "Tignes - Val d´Isere" har man adgang til et udivdet funsport-tilbud. Parken "Val d'Isere Snowpark" ligger i 2.300 m højde mellem Val d'Isère og Tignes, tæt på "Montblac"-stoleliften og Bellevarde. Her finder man forskellige lines, en grøn, en rød og en sort, som er udstyret med rails, kickers og boxes. Derudover venter ved Borsat-liften i Val d’Isère en boardercross-strækning med funslope-elementer. "Acticross" indeholder forskellige forhindringer, som f.eks. Supertunnel og bølgebanen. Trænger man efter en lang dag til en måltid, venter et dejligt BBQ i "Chill Chalet".

Videre går det med skiområdet Tignes. Her har man adgang til 3 forskellige snowparker: Den store, i 2.400 - 2.600 m højde beliggende "Swatch Snowpark", den lidt mindre, direkte ved byen beliggende "Gliss Park" og Tignes "Gletscher-Snowpark", osm kun har åbnet om sommeren. I Swatch Snowpark er der i alt 16 kickers og forskellige rails i forskellige sværhedsgrader. Hobby-freestyler eller prof- her finder man et rigeligt obstacle- og kicker-tilbud. Et specielt highlight er Swatch "Shoot my Ride"-funktionen, hvor den personlige jump kan optages på bånd, f.eks. i big air bag, og som man senere hen kan kigge og analysere på storskærm i "Swatch Cool Zone".

Gliss Park i Tignes byder på lige så gode øvelsesmuligheder til begyndere og øvede, selvom den er lidt mindre. Her finder man en boardercross-parcour, forhindrings-parcour og en parallelslalom. Ikke mindst råder parken også over en Airbag. Mellem januar og april shapes monster-halfpipen i Tignes, hvor man afholder internationale konkurrencer.

På gletsjeren "Grande motte" venter i 3.456 m højde venter gjetsjer-snowparken med forskellige kicker, rails, boxes og woops på begyndere og proffer. Den park venter på boardervenner også om sommeren, fordi parken ligger så højt oppe, at man kan øve sine skills året rundt. Derudover forandres de forskellige lines regelmæssigt, hvorved afveskling garanteres!.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Indkvarteringer i Tignes

Kort forstør

Søg…
: Snowpark Tignes
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.