Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Val d'Isère

32 Antal bedømmelser:

91 % Anbefalingskvote:

By 9,2
Skiområde 9,5

Snowpark: Val d'Isere Snowpark, Gliss'Park, Gletscher Park, Swatch Snowpark, Acticross Val d'Isère

Med liftkortet "Tignes - Val d´Isere" har man adgang til et bredt funsport-tilbud. Det starter med "Val d'Isere Snowpark", som er sponsoreret af Oakley. Parken ligger i 2.300 m højde mellem Val d’Isere og Tignes, tæt på "Montblanc"-stoleliften ved Bellevarde. Her er der 3 forskellige line- en grøn, en rød, og en sort, som er udstyret med rails, kickers og boxes til alle niveauer. Derudover venter ved Borsat-liften i Val d’Isère en boardercrossstrækning med funslope-elementer. "Acticross" indeholder forhindringer som f.eks. Supertunnel og bølgebane. Hvis man efter en lang dag trænger til et fornuftigt måltid, kan i "Chill Chalet" være med til BBQ.

Med liftkortet har man også adgang til 3 forskellige snowparker: Den store, i 2.400 - 2.600 m højde beliggende "Swatch Snowpark", den lidt mindre, direkte ved byen beliggende "Gliss Park" og Tignes "Gletscher-Snowpark". I Swatch Snowpark er der i alt 16 kickers og forskellige rails i forskellige sværhedsgrader. Hobby-freestyler eller prof- her finder man et rigeligt obstacle- og kicker-tilbud. Et specielt highlight er Swatch „Shoot my Ride“-funktionen, hvor den personlige jump kan optages på bånd, f.eks. i big air bag, og som man senere hen kan kigge og analysere på storskærm i „Swatch Cool Zone“.

Gliss Park i Tignes byder på lige så gode øvelsesmuligheder til begyndere og øvede, selvom den er lidt mindre. Her finder man en boardercross-parcour, forhindrings-parcour og en parallelslalom. Ikke mindst råder parken også over en Airbag. Mellem januar og april shapes i Tignes endda en monster-halfpipe, hvor man udsteder internationale konkurrencer.

På gletsjeren „Grande Motte“ er der i 3.546 m højde Tignes gletsjer-snowpark med kickers, rails, boxes og woops, som venter på at blive erobret. Det specielle ved den park er, at man også kan boltre sig om sommeren, således har man året rundt mulighed for at forbedre ens skills. Derudover forandres de lines regelmæssigt, således at der er sørger for masser af afveksling.
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Indkvarteringer i Val d'Isère

Kort forstør

Søg…
: Snowpark Val d'Isère
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.