Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Valmorel

100 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

By 8,5
Skiområde 8,4
Information omkring skiområdet
Le Grand Domaine
Højeste punkt: 2.550 m
Laveste punkt: 1.250 m
Højde skiby: 1.400 m
Lifter i alt: 52
Slæbelifter: 32
Stolelift: 17
Kabinebaner: 3
Pister i alt: 165 km
Pister:
115 km
Pister:
35 km
Pister:
15 km
Skiruter: 7 km
Pisteplan
Le Grand Domaine

Skiferie Valmorel - helt enkelt sympatisk!

Valmorel

Valmorel repræsenterer den ideelle kombination af østrigsk hygge og fransk funktionalitet. I den bilfrie bymidte mærkes middelhavets flair i de små, krogede stræder, pladser og buede porte samt de kunstnerisk dekorerede huse, hyggelige taverner og humørfyldte værtshuse. Samtidig er der kun få meter til pisten, der ender midt i området. Lejlighedsresidenserne, som er indrettet med træ og natursten, er fordelt på flere bydele og de har næsten alle adgang til pisterne. Det attraktive skiområde opfylder alle ønsker med sine 153 km pister. Valmorel – helt enkelt sympatisk!

Foran de overvældende "Massif de la Lauziére" og "Cheval Noir" (2832 m) ligger Valmorel i 1400 m højde - ikke så langt fra det kendte "Trois Vallées"-område. Med traditionelle chalets af sten og træ fandt man her den oprindelige bjergby i det prisvindende område. Bymidten skaber en hyggelig atmosfære med sine kunstnerisk dekorerede huse, krogede stræder, buede porte og pladser, som man kun sjældent finder i de franske alper. Om dagen er der mere fredfyldt, mens der om aftenen er liv i pub's og diskoteker. Foretrækker man en rolig aften, kan man hygge sig i en af de talrige restauranter og små hytter.

Le Grand Domaine

Nedenfor det indtryksfulde Col de la Madeleine og direkte ved pisten ligger Grand Domaine i ca. 1.400 m højde. Karakteristisk for de rustik-hyggelige landsbyer er den solrige beliggenhed og den perfekte adgang til skiområdet. På grund af sammenslutningen til Grand Domaine har man muligheden til at opleve 165 km pistesjov. 56 moderne liftanlæg garanterer komfortabel og hurtig transport til de skønneste steder i skiområdet. Efter en lang skidag venter den rene afslapning med hyggelig afterskiing.

Transport Valmorel

  • Med tog: Moûtiers-Salins (ca. 20 km)
  • Med fly: Chambéry (ca. 95 km), Genève (ca. 130 km), Grenoble (ca. 160 km), Lyon (ca. 175 km)

Indkvarteringer i Valmorel

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Valmorel

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.