Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Nemt og hurtigt på ferie med fly

Flyrejse

Nemt, hurtigt og sikkert

De moderne fly fra velrenommerede flyselskaber er komfortabelt udstyrede og lever naturligvis op til de påkrævede sikkerhedsstandarder. Da flyforbindelsen er direkte, er der ingen mellemlandinger eller omstigninger. Dermed kan man ganske afslappet lade sig flyve på ferie...hurtigere og mere sikkert bliver det ikke. Alle fly er ikke-ryger-fly.

Tur/retur

Man er selv ansvarlig for at overholde af ind- og udrejsebestemmelser samt for visa. Vær opmærksom på, om dit rejsepas er gyldigt og - hvis det er påkrævet - at du har et visum. Ligeledes skal man huske at få de påkrævede eller anbefalede vaccinationer. NB! Gæster, som ikke har dansk statsborgerskab underligger ofte andre indrejsebetingelser. For at få informationer om disse, henvend dig til dit konsulat.

Kæledyr

Kæledyr er på ingen måde tilladt.

Lufthavnstransfer

Ved booking af en pakkerejse (fly og hotel) er transfer til/fra hotellet ikke inkluderet. I tilfælde af at vi tilbyder transfer til hotellet, kan dette bookes til i bookingsprocessen. Hvis der er booket transfer, bliver du modtaget i lufthavnen og bringes til hotellet med shuttlebus eller taxa og alt efter destination enten direkte til hotellet eller til et centralt stoppested i byen. På afrejsedagen skal du være opmærksom på afrejsetiderne, som i reglen oplyses i hotellets reception eller fås af transferfirmaet.

Bagage

Gældende for alle fly er, at et stk. check-in-bagage pr. pers. kan medbringes (uden ekstra gebyrer)
Grænsen for fri bagage, som checkes ind er i reglen 20 kg. Ved overvægt af bagage tilfalder et gebyr, som er afhængigt af flyselskab. Et enkelt stk. bagage må ikke veje mere end 30 kg. Man kan som regel medbringe et stk. håndbagage pr. passager. Venligst vær opmærksom på, at flydende substanser i håndbagagen kun kan medbringes i begrænsede mængder. Detaljerede informationer herom samt omkring tilladte størrelser og bagagevægt finder du i det pågældende, bookede flyselskabs generelle befordringsbetingelser, som kan ses i bookingprocessen og som skal afkrydes som bekræftelse.
For befordring af vintersportsudstyr opkræves gebyr. Udstyret kan medbringes mod betaling af et administrationsgebyr på ca. EUR 25 pr. stk. pr. flystrækning, hvis flyselskabet tillader befordringen. Tilladt er maximalt 1 stk. sportsbagage pr. passager. Dette skal meddeles til os direkte efter bookingen af rejsen, da der kun er begrænset lastkapacitet til rådighed. Vi anbefaler at benytte vores ski- og snowboardudlejningudstyr, som kan bookes billigt hos os til mange destinationer. Dette gør ligeledes ankomst og afrejse lettere.

Alle yderligere informationer finder du i flyselskabets generelle transportbetingelser. De vises ved klik på det nedenstående logo. Hvis det flyselskab, som du har brug for, ikke er med, vises de generelle transportbetingelser i bookingprocessen.

Vigtigt
I øjeblikket tilbyder vi desværre ingen flyrejser. Har du alligevel brug for fly-infos til din destination, finder du dem i destinations-beskrivelsen under "rejsen til/kort".

Airlines


Disse er vores udvalgte partnerairlines:

Germanwings
Jet2
EasyJet
Transavia
Lufthansa