Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Bardonecchia

39 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

By 8,9
Skiområde 8,3
Information omkring skiområdet
Bardonecchia
Højeste punkt: 2.694 m
Laveste punkt: 1.300 m
Højde skiby: 1.312 m
Lifter i alt: 23
Slæbelifter: 13
Stolelift: 9
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 100 km
Pister:
54 km
Pister:
38 km
Pister:
8 km

Skiområde Bardonecchia

Skiområde Bardonecchia

Med liftkortet "Bardonecchia" kan gæsterne tilbringe en god skiferie på i alt 100 km pister og 23 liftanlæg. De olympiske lege i Turin 2006 fandt til dels sted i Bardonecchia. Alle snowboardkomkurrencer blev afholdt her: Parallel-storslalom, boardercross og halfpipe. Også skiløbere får deres del af udfordringerne.

Det største område af de to delskiomrüder ligger i centrum af Campo Smith og er velegnet til øvede og begyndere. De velholdte pister, som dels läber igenne, skoven, er særdeles snesikre takket være moderne sneanlæg. Området "Jaffereau" (2800 m) på den anden side af byen er til profs. Her er der skønne offpiste-muligheder samt en fantastisk udsigt udover bjergene!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Bardonecchia

Allerede langs pisterne finder man masser af barer og restauranter, hvor man kan tanke energi. I dalen er der lagt op til afterskiing med masser af caféer med solterrasser samt barer. Om aftenen står hyggelige restauranter i kø for at forkæle gæsternes kræsne ganer med specialiteter og lækre vine. Har man stadig energi, der skal brændes af, så har Campo Smith et fuldt ustyret fitnesscenter med bl.a. sauna og massageområde. Derudover er der en svømmehal, skøjtebane, vandringer med snesko samt tennis, basketball og volleyball. Bardonecchia byder også på et omfangsrigt program af events og shows i "Palazzo delle Feste".

Snowpark: Bardonecchia

Bardonecchia Snowpark lader intet tilbage at ønske for snowboardere og freestylere, der bydes hele pakken: kickers, rails, boxes og en fuld belyst olympisk halfpipe. Denne er 130 m lang, 18 m bred og 6 m høj. Hele funparken er udstyret med musikanlæg. Derudover er der et lounge-område med gratis Wi-Fi, sofaer, videospil, skullcandy-zone og en bar.

Snowparken blev konicperet således, at både begyndere, øvede og proffer får noget for pengene.Derfor blev den, afhængig af sværhedsgraden, opdelt i 3 forskellige områder: Red Park er for øvede og Blue Park for begyndere mens Burton Park også er egnet for børn. I sidste sæson åbnede JIBBING PRO pisten, som på 600 m længde fører gennem en skov.

Skiområdet Bardonecchia er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Italien

Ekspert-anmeldelse Bardonecchia

Anmeldelsen Bardonecchia sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Bardonecchia

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Bardonecchia

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.