Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Campitello

57 Antal bedømmelser:

88 % Anbefalingskvote:

By 8,4
Skiområde 9,3
Information omkring skiområdet
Val di Fassa-Carezza
Højeste punkt: 2.625 m
Laveste punkt: 1.200 m
Højde skiby: 1.448 m
Lifter i alt: 39
Slæbelifter: 5
Stolelift: 22
Kabinebaner: 12
Pister i alt: 110 km
Pister:
35 km
Pister:
64 km
Pister:
11 km
Pisteplan
Val di Fassa-Carezza

Skiferie Campitello - hjertet af Dolomitterne!

Campitello

I en højde på 1.448 m udstrækker sig en af de mest betydningsfulde vintersportscentrums i Val di Fassa. Den hyggelige by Campitello ligger foran det imponerende panorama fra det majestætiske Langkofel (3.181 m) og Col Rodella (2.485 m) og byder direkte tilslutning til skirunden ved Sella Ronda. Ubegrænset skisjov er garanteret! Med liften kommer gæsterne bekvemt op på 2.485 m højde, hvorfra man kan starte dagen på pisten. Takket være de mange solrige dage i den idylliske by, kan man efter fornøjelserne på pisten sætte sig i solen og nyde det fantastiske landskab. Hyggelige caféer lokker om eftermiddagen til kaffe eller campari i solen, de fleste familieførte pizzariaer forkæler gæsterne med hjemmelavet pizza og pasta. Hvert år til fastelavnssøndag er der i Campitello et traditionerigt maskebal, som kan anbefales til alle, der holder ferie.

Val di Fassa

Val di Fassa ligger i den sydvestlige del af Dolomitterne i Trentino og grænser op til Sydtyrol. Overraget bliver den idylliske dal af nogle af de mest berømte Dolomitter bjergtinder som f.eks. Rosengarten (3.004 m), Langkofel (3181 m), den kæmpe Sella-gruppe samt den imponerende Marmolada-gletsjer (3342 m). Den lille Avisio-flod slænger sig gennem den tresprogede dal (tysk, italiensk, ladinisk) og langs de populære byer.

Med næsten 114 km pister og 59 liftanlæg gælder den som en af de største skiområder i Dolomiti Superski-området og giver samtidig adgang til det verdenskendte Sella Ronda. Val di Fassa, hvis vigtigste indkomstkilde er turismen, byder ved siden af sit førsteklasses skiområde også sine gæster på afvekslingsrige fritidstilbud med utallige muligheder for sport og afslapning, tradition og kultur, gæstfrihed og naturligvis det gode trentiner køkken.

Transport Campitello

  • Med tog: Bolzano (ca. 50 km), Auer (ca. 65 km), Trento (ca. 100 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 145 km), Venedig (ca. 175 km), Verona (ca. 195 km)

Indkvarteringer i Campitello

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Campitello

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.