Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Canazei

8 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,6
Information omkring skiområdet
Val di Fassa-Carezza
Højeste punkt: 2.625 m
Laveste punkt: 1.200 m
Højde skiby: 1.465 m
Lifter i alt: 39
Slæbelifter: 5
Stolelift: 22
Kabinebaner: 12
Pister i alt: 110 km
Pister:
35 km
Pister:
64 km
Pister:
11 km
Pisteplan
Val di Fassa-Carezza

Skiferie Canazei - fantastiske Dolomit!

Canazei

For enden af Val di Fassa og for foden af den imponerende Dolomitte-bjergtinde ved Langkofel (3181 m), Marmolada (3342 m) og Sellajochs (2240 m) ligger Canazei i 1465 m højde. Byen danner et knudepunkt for Dolomitpasset og gælder som "vintersportens metropol" på grund af sin beliggenhed i hjertet af skikarrusellen Dolomiti Superski. Især forbindelsen til den kendte Sella Ronda gør stedet populært. Canazei selv har to ansigter. På den ene side det gamle, maleriske landsbycentrum med de farvede husfacader, på den anden side det udsvævende natteliv med talrige restauranter, barer, clubs og livemusik for perfekte afterskiing fornøjelser.

Val di Fassa

Val di Fassa ligger i den sydvestlige del af Dolomitterne i Trentino og grænser op til Sydtyrol. Overraget bliver den idylliske dal af nogle af de mest berømte Dolomitter bjergtinder som f.eks. Rosengarten (3.004 m), Langkofel (3181 m), den kæmpe Sella-gruppe samt den imponerende Marmolada-gletsjer (3342 m). Den lille Avisio-flod slænger sig gennem den tresprogede dal (tysk, italiensk, ladinisk) og langs de populære byer.

Med næsten 114 km pister og 59 liftanlæg gælder den som en af de største skiområder i Dolomiti Superski-området og giver samtidig adgang til det verdenskendte Sella Ronda. Val di Fassa, hvis vigtigste indkomstkilde er turismen, byder ved siden af sit førsteklasses skiområde også sine gæster på afvekslingsrige fritidstilbud med utallige muligheder for sport og afslapning, tradition og kultur, gæstfrihed og naturligvis det gode trentiner køkken.

Transport Canazei

  • Med tog: Bolzano (ca. 50 km)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 142 km), Verona (ca. 210 km), Bergamo (ca. 305 km), Milano (ca. 385 km), Torino (ca. 485 km)

Indkvarteringer i Canazei

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Canazei

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.