Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Award

Kundevurdering

Rasen

56 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 9,4
Skiområde 9,7

Information omkring skiområdet

Kronplatz

Højeste punkt: 2.275 m
Laveste punkt: 973 m
Højde skiby: 1.030 m
Lifte i alt: 32
Slæbelifte: 6
Stolelift: 5
Kabinebaner: 21
Pister i alt: 119 km
Pister:
52 km
Pister:
42 km
Pister:
25 km

Skiområde Kronplatz

Skiområdet rundt om Kronplatz (2.275 m), Sydtyrols skibjerg nr. 1, byder med liftkortet "Kronplatz" på meget mere end bare sjov på pisterne. Takket være de talrige sneanlæg er området snesikkert fra december til april og byder på ca. 119 km pister og 32 af de mest moderne anlæg i mellem 973 og 2.275 m højde, som sørger for en uforglemmelig oplevelse for både store og små.

Til begyndere, børn og familier er især "CroniExpress" egnet med sin 8er gondol. Her ligger en 100 m bred piste med 160 m højdeforskel. Kronplatz går for at være et særligt familievenligt skiområde med masser af aktiviteter til børnene. På toppen af Kronplatz ligger bl.a. "Croniworld", som er velegnet til at forældre kan holde øje med børnene og samtidig nyde en smuk 360 grader-panoramaudsigt.

De to dalnedfarter "Sylvester" og "Herrnegg" er derimod udfordrende med deres stejle passager og passer perfekt til øvede og erfarne alpinløbere. Der står belyste pister til rådighed. En halfpipe byder på sjov for snowboardere. Intet andet skiområde er så alsidigt og afvekslende som Kronplatz! Området er også kendt som vært for diverse sportsevents som f.eks. Snowboard Worldcup.Ny i sæsonen 2016/17 er panorama-skirunde "Panaronda" med i alt 44 km længde. En afvekslingsrig oplevelse på præparerede pister. Unikke hytter og solterrasser inviterer til afslappende pauser.

For at få et endnu større udvalg kan man booke udvidelse af liftkortet, med udvidelsen til "Dolomiti Superski" får man adgang til hele 1.200 km pister og 450 liftanlæg (se skiregion)!

I skiområdet "Kronplatz" er der adgang til gratis Wi-Fi hotspots ved mange liftkasser. Med udvidelse til liftkortet "Dolomiti Skuperski" er der yderligere hotspots ved bjergrestauranter og andre gastronomiske steder i de forskellige skiområder.

Et mål som til enhver tid er værd at besøge er natskipisten Korer i Reischach ved Kronplatz. Hver tirsdag og og lørdag åbner portene mellem kl. 19.30 og 22. Med ca. 1,7 km længde hersker den rene pistefornøjelse. Kælkning på Korer-pisten er også tilladt.

En ca. 1,3 km lang natski-puste ligger i Terenten. Her har man hver tirsdag og fredag mulighed til at boltre sig på pisterne om aftenen mellem kl. 19 og 21.30.

Derudover ligger en piste i Taisten. Med skiliften Guggenberg/Taisten kan man hver fredag aften mellem kl. 19.30 og 22 køre på den ca. 1,5 km lange piste. Den ca. 700 m lange Cianross-nedfart tænder hvert tirsdag, torsdag og søndag mellem kl. 20 og 22 for projektørlysene. Her er kælkning også tilladt. Skiområdet Kronplatz er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Italien
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Ekspert-anmeldelse Kronplatz

Anmeldelsen Kronplatz sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,5 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifte & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Rasen

Kort forstør

Søg…
: Skiområde Rasen
Der er pt. ingen tilbud til rådighed.