Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Lillehammer

NY!

Der er endnu ingen bedømmelser

Information omkring skiområdet
Lillehammer
Højeste punkt: 1.030 m
Laveste punkt: 199 m
Højde skiby: 199 m
Lifter i alt: 16
Slæbelifter: 12
Stolelift: 3
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 40 km
Pister:
25 km
Pister:
11 km
Pister:
4 km

Skiområde Lillehammer

Skiområde Lillehammer

I Olympia-området "Lillehammer" er der med liftkortet af samme navn hele 3 skiområder til rådighed: I Hafjell, med 40 km pister og 6 lifte i 199-1030 m højde, kan man stadig mærke lidt af den olympiske ånd! Hafjells skiområde byder på noget til både begyndere og profs. De olympiske lege i storslalom og slalom fandt her sted i 1994, og siden da moderniseres og udvides skiområdet konstant. I den øvre del af skiområdet ligger herlige nedfarter omgivet af skov, og længere nedad bliver det mere stejlt. Kvitfjells 25 km pister blev lavet ekstra til de olympiske lege og byder på det højeste antal af sorte pister. De olympiske herrenedfarter i dalen samt udbuddet af off-pister gør området til en stor udfordring! Skiområdet ved Skeikampen blev komplet renoveret i 2005 og er især populært blandt familier. Alle 3 områder har snowparks, belyste anlæg og et stort udbud til børn! Med Lillehammer liftkortet får man også adgang til nedfarterne i Gålå og Sjusjøen – 113 km pister og 43 lifte sørger for ubegrænsede udfordringer og sjov på pisterne!
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Lillehammer

Lillehammer byder på mange muligheder, efter en lang dag på pisterne er der ikke noget bedre end at slappe af i en bar eller restaurant. Man må endelig ikke gå glip af en tur på det lokale diskotek. Er man til våd afterskiing, så skal man tage på udflugt til Hafjell. Den tidligere olympiske værtsby mangler ikke noget, når det kommer til underholdning: I det store sportcentrum Håkons hal kan man både spille indendørsgolf, squash, klatre samt besøge fitnessstudiet! Kælkning, bobslæder og isfiskeri hører til udendørsaktiviteterne. Vil man ud og opleve den norske natur helt tæt på, så anbefales det at tage på elg-safari eller på udflugt til vinterparken ved Hunderfossen.

Snowpark: Lillehammer

snowpark_description

Skiområdet Lillehammer er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Norge

Ekspert-anmeldelse Lillehammer

Anmeldelsen Lillehammer sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,9 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder