Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifter & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Kontrollere venligst dine indtastede data og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.
Award
Kundevurdering

Flachau

274 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 9,0
Information omkring skiområdet
Salzburger Sportwelt
Højeste punkt: 2.188 m
Laveste punkt: 600 m
Højde skiby: 920 m
Lifter i alt: 90
Slæbelifter: 35
Stolelift: 36
Kabinebaner: 19
Pister i alt: 250 km
Pister:
101 km
Pister:
134 km
Pister:
15 km

Skiområde Salzburger Sportwelt

Skiområde Salzburger Sportwelt

Med liftkortet "Ski amadé" får man adgang til hele 760 km pister samt til 270 lifte idet kæmpe store skiforbund (se skiregion)! Salzburger sportsverden ligger i centrum af "Ski Amadé" og byder på de optimale betingelser for en god skiferie!

Alene i Salzburger sportsverden er der 240 km pister og 91 liftanlæg i 619 - 2.188 m højde. De vidtstrakte Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee og Flachau/Wagrain/St. Johann/Alpendorf er forbundet med hinanden og er top-skiområder. De er berømte for f.eks. events som det alpine verdensmesterskab. Familie, begyndere og langrendsløbere finder her lige de pister, som passer til deres niveau, mens øvede kan tage til Zauchensee. Snowboardere har et stort udbud af funparks, f.eks. Absolut Park i Flachauwinkl, som byder på coole udfordringer: Railcombo, halfpipe, jibpark, "Chill House" samt masser af events. Denne snowpark gælder endda med sin længde på 1,5 km som én af de største terrænparker i Europa. Førsteklasses dybsneområder finder man ved Monte Popolo eller rundt om Zauchensee. Salzburger sportsverden sætter standarden med sit store udbud!

Derudover er der i hele skiområdet, i hytterne og liftstationerne i alt 400 Wi-Fi hotspots!

Den nye lift G-Link forbinder Wagrains skibjerge og skaffer dermed en forbindelse mellem skiområde-delene Flachau-Wagrain/Grießenkareck og Wagrain/Grafenberg-Alpendorf. Den veludstyree stolelift råder over vejrbeskyttelse og opvarmede sæder. Derudover byder det på 11 skiskoler, børnepasning, skilegeundervisning til de helt små fra 2 år og skibørnekurser til børn fra 4 år. Yderlige highlights er Wagrainis Winterwelt, Alpine Coaster i Flachau og Teufelsweg.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Flachau

Man er næsten ikke kommet ned fra pisten, før det går løs med afterskiing. Allerede ved dalstationen inviterer barer og pubs til chill-out: Vil man lære nye mennesker at kende eller bare hyggesnakke med vennerne, så er de tikke noget problem. Et besøg i "Dampfkessels" og "Hofstadls" er et must for en hver afterskiingfan! Der bliver danset i "Yeti´s Partyhouse" og i "Ema’s Pub" lige indtil den lyse morgen. Har man mere energi efter en dag på pisterne, kan man om aftenen tage skistøvlerne på igen og afprøve den 1,5 km lange, belyste piste (åben 2 x om ugen) ved 8er jet-liften.

Andre aktiviteter udenfor pisterne er f.eks. 4 belyster pister, kælke-party på en af kælkebanerne, skøjteløb, romantiske kaneture gennem det snedækkede landskab. Som et særligt tip, kan man nævne Therme amadé i Pongau, hvor man kan slappe af. Mere afslappende er en spadseregang gennem byen eller et besøg i en af de mange caféer.

Snowpark: Flachau

I Salzburger Sportwelt ved Shuttleberg i nærheden af Flachauwinkl er der et helt specielt freestyle-highlight. I "Absolut Park" kan alle adrenalinjunkier, både begyndere og professionelle, boltre sig. Det starter med 5-er Kickerlinen, som starter ved udgangen af 6-er "Absolut Shuttle. Ekstraklassen underbygger linen med "Spring Battle", som afholdes her. Dette er Østrigs mest kendte 'on mountain' Snowboard Contest. Direkte ved siden af kickerline finder man railline. Her kan ridere vis deres skills ved kinked rail, rainbow rail, hand rail, flere boxes, downrails, downrails og en double kinked rail. I easy jibpark, som er shaped i Skaterpark-style, kræves kreativitet og spontanitet.!

Men indenfor obstacle-tilbuddet var det ikke det hele. "Absolut Park" beriges ikke kun af den 100 m lange halfpipe med 4 m høje vægge, men også af en superpipe. Det 160 m lange monster ligger direkte overfor dalstationen "Family Shuttle. Derudover er der ikke kun et almindeligt chill areal, men endda et helt "Chill House". Her opfyldes så også de sidste freestyle-drømme, for her er der ud over fed musik, videowalls og nok plads til at afslappe også en mini skate ramp og en massiv boalderklippe.

Der findes også en funslope med diverse bølger, stejle kurver, små hop og meget mere.

Derudover finder man et yderligere "Schmankerl" ved Shuttleberg. Burton og Absolut Park teamet har også i Flachauwinkl med "The Stash" sat et mesterværk i landskabet. Her er konceptet meget specielt, fordi kreativiteten skal sættes under bevis i harmoni med naturen. De sjove og lette forhindringer kan køres på helt forskellige måder. Derudover finder man "Lil' Stash" ved udgangen af "Powder Shuttles", der er velegnet til de små. Her venter en ensartet freestyle-oplevelse på dig!
For at forstørre klik på snowparkplanen.

Skiområdet Salzburger Sportwelt er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Salzburger Sportwelt

Anmeldelsen Salzburger Sportwelt sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i Flachau

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Flachau

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele