Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Øko-bondegård Steindlhof

34 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

Indkvartering 8,5
By 8,3
Skiområde 7,8
Information omkring langrend
Walchsee
Løjpekilometer 121 km
Løjpe-udmærkelse

Langrend Walchsee

Løjperne i regionen Kaiserwinkl er meget populære og har ikke uden grund fået den tyrolske løjpeudmærkelse! I løjpenettet på ca. 241 km (ca. 121 km klassisk og ca. 120 km til skøjteteknikken) finder alle langrendsfans talrige strækninger til både den klassiske stil som til skøjteteknikken.

Den længste og samtidigt mest krævende løjpe er Kaiserwinkl-løjpen. Denne rundtur forbinder på 23 km feriebyerne Kössen, Walchsee og Schwendt. Mere afslapning får man fx på landsbyløjperne i Schwendt og Walchsee, som er mellem 2 og 3 km. Højdeløjpen i Kössen med 5,5 km hhv. 9 km har et middelsvært niveau til alle, som har erfaring med langrend og god kondition. Flere skønne løjper i regionen er løjpen Griesenau ved Schwendt, søløjpen rundt om Walchsee (8 km) eller Miesberg-løjpen (ca. 13 km). I Walchsee og omegn venter der fans af den nordiske vintersport i alt mere end 70 km afvekslende løjper.

Højdepunktet indenfor langrendssæsonen er den årlige "Koasalauf" (tyrolsk: Kaiserlauf, altså kejserløbet), som foregår anden weekend i februar: Ved dette folkelangrendsløb tager hvert år ca. 2.000 langrendsløbere stavene i hånden!

Løjpenettet i regionen Kaiserwinkl er blevet udmærket med løjpe-kvalitetsstempel.
Forstør planen over løjperne ved at klikke på den.