Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Information omkring skiområdet
Hochkössen
Højeste punkt: 1.690 m
Laveste punkt: 619 m
Højde skiby: 658 m
Lifter i alt: 11
Slæbelifter: 7
Stolelift: 3
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 22 km
Pister:
10 km
Pister:
9 km
Pister:
3 km
Skiruter: 1 km
Kundevurdering

Øko-bondegård Steindlhof

34 Antal bedømmelser:

90 % Anbefalingskvote:

Indkvartering 8,5
By 8,3
Skiområde 7,8

Skiområde Hochkössen

Skiområde Hochkössen

Skiområdet Hochkössen er det lokale bjerg ved Kössen, hvor der er 11 lifter og 22 km pister. Det familievenlige skiområde ligger i op til 1.690 m og hører til blandt de mest snesikre skiområder i Tyrol. Takket være den geografiske beliggenhed i den nordlige del af Alperne kan pisterne gennemgående benyttes fra midt af december til starten af april, ekstra snekanoner sikrer dalnedfarten. Fra Kössen går det med den moderne 6-pers. svævebane op til den rustikt indrettede "Bärenhütte". Mens begynderne fornøjer sig på den solrige højslette, er den "sorte" dalnedfart en særlig lækkerbisken for de øvede skiløbere. Dejlige dybsne-områder, der er sikret, finder man ved "Unterbergalmen" og til dels også ved dalnedfarten.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Afterskiing Walchsee

Ved afterskiing får gæsterne især i Walchsee og Kössen en del oplevelser - og det til fornuftige priser. Hotspots er fx "Londoner" og "Enjoy" i Kössen eller "Kaminstube" i Walchsee. Afprøv selv en gang i en af mange hyggelige restauranter det regionale køkken som fx Kaiserschmarrn eller grillede spareribs fra ung ged.

Et yderligere højdepunkt i Kaiserwinkl er også i 2020 det "19. Internationale Kaiserwinkl Alpin-Ballooning". Fra den 25 januar til 01. februar 2020 er der her udover konkurrencer for ægte ballonskippere, også mulighed for at beundre de opvarmede balloner om aftenen ved et glas gløgg. Har man længe drømt om at flyve i varmluftballon finder her - ved forhåndstilmelding - finder her en god mulighed.

En gang om ugen forlænges fornøjelsen på pisten til sent ud på aftenen ved Zahmen Kaiser. Kælkefans kan boltre sig på de tre kælkebaner i Walchsee - og hvem der vil, kan allerede i skiområdet ved Wilder Kaiser benytte den 3 km lange strækning. På snowbike går det på workshops i Schwendt ned af bjerget. Ca. 80 km vintervandrestier indbyder i regionen Kaiserwinkl til at udforske omgivelserne. Hvem, der vil, kan i stedet tage sneskoene på fødderne og smutte af sted. På den naturlige isbane ved Walchsee finder isstokfans ligesom skøjteløbere plads - tre gange om ugen endda til sent ud på aftenen.

Snowpark: Snowpark Walchsee

I skiområdet omkring Walchsee er der desværre ingen funpark.

Skiområdet Hochkössen er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Østrig

Ekspert-anmeldelse Hochkössen

Anmeldelsen Hochkössen sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(3,1 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder