Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder : uvigtig Snowpark : uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider : uvigtig Lifte & baner : uvigtig Land : valgfri
Løjpekilometer : valgfri Kundevurdering : valgfri Pris pr. person : valgfri
Familie & børn : uvigtig Afterskiing : uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Kundevurdering

Pfunds

22 Antal bedømmelser:

100 % Anbefalingskvote:

By 8,8
Skiområde 9,5

Snowpark: Snowpark Pfunds

Funpark Nauders byder på rigelig udfordring til boardere og og skiløbere på alle niveauer: 3m, 5m og 7 m kickerline, halfpipe, boardercross, flere rails og boxes samt parkour med stejlkurver og wave rides udfordrer alle, som keder sig på almindelige pister.

hvis man vil besøge én af de bedste snowparks i de tyrolske Alper, kan køre til skiområdet Ischgl-Samnaun. PlayStation Vita Ischgl Snowpark hører nemlig til de bedste funparks i de tyrolske Alper og topper med Europas længste Pro Line med mere end 20 obstacles. Det er opdelt i Vellil og Idalp Area samt i 3 områder: den store Kingsizepark til profferne, Publicpark med talrige kickers, ramps og rails samt beginnerpark til de nye freestylers. 30 jib- og slide-elementer venter der på snowboarderne og freeskiers sammen med mere end 20 forskellige store kickers på alle niveauer. Dertil kommer 2 corners, en tubespine og en public bagjump. På den afvekslingsrige funcross-line er der 14 stejle kurver at bevæge sig på. Parken er forbundet via 3 lifte: Velillbanen, Filmjochbanen og Idjochbanen.

Hvis man vil højere op, skal man tage til Kaunertaler gletsjeren. Den ligger i 2.990 m højde og byder på forskellige kicker- og obstaclelines, som man helt enkelt kan kombinere med hinanden. Som rookie på dette område får man de bedste muligheder på minishreds med lette jibs og jumps og kan samtidig se profferne, når de hopper rundt. I alt 20 forskellige elementer er der her. Lige fra flat-down picknick combo, det 6 m lange PE-rør og en start funbox, forskellige kickers til den 9 m lange step-up flat box og den 6 m lange gunpipe - der er noget til enhver. Freestyle-sjov varer endda længere på Kaunertaler gletsjeren end i de fleste andre skiområder: Det legendäre "Spring Classics" giver også mulighed for at shredde i april og maj.