Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Coronavirus: Aktuelt & fremtid

Skiferie 2020/2021


Status: 06. juni 2021

Er skiferie muligt i sæsonen 2021/2022?

Corona-pandemien og de dertil knyttede tiltag udvikler sig meget dynamisk, og reglerne i de forskellige alpine lande er meget forskellige og ændres tit med kort varsel (for yderligere informationer se "Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser"). Som situationen er på nuværende tidspunkt er der ikke noget der hindrer skiferie i den vintersæson 2021/2022. Skulle der mod forventning ske lukninger af skisportsstederne pga. corona i disse lande gælder for vores kunder naturligvis vores Corona-penge-tilbage-garanti!

Vores Corona-penge-tilbage-garanti

Er indkvarteringen eller alle skiområder, der er inkluderet i det bookede liftkort, lukket pga. corona-pandemien, kan du gratis afbestille den bookede skirejse. Det gælder også, hvis der foreligger et rejseforbud fra det Danske Udenrigsministerium (hhv. de tilsvarende myndigheder i det land, som du er boende i) til det bookede rejsemål eller en rejse pga. lukkede grænser i destinationslandet.
I dette tilfælde kan de afbestille fra 10 dage før rejsens start. Denne mulighed gælder dog ikke, hvis bookingen er foretaget mindre end 10 dage inden rejsedatoen og hvis grunden til afbestillingen allerede var kendt på bookingtidspunktet. Afbestillingen skal dog ske senest tre dage inden rejsens start (indtil kl. 14).

Vi sørger for tilbagebetaling af rejseprisen inden for 14 dage efter afbestillingen. Vi har allerede refunderet 100 % af kundepengene fra rejser, der måtte aflyses på grund af Corona-pandemien i de seneste to vintersæsoner 2019/20 og 2020/21. Desuden er kundernes penge sikret gennem en såkaldt insolvens-forsikring.

For at sikre en effektiv og kronologisk behandling af modtagne mails iht. rejsedatoen beder vi dig venligst først skrive til os 10 dage inden rejsens begyndelse, såfremt du ønsker at afbestille. Vi beder venligst om forståelse for, at vi pga. den store arbejdsbyrde ikke kan sikre en tidligere besvarelse af henvendelser. Alle henvendelser bliver besvaret i kronologisk rækkefølge efter rejsedatoen.

Aktuelle rejseadvarsler og indrejsebestemmelser

Få her information om aktuelle rejseadvarsler fra det Danske Udenrigsministerium.

Vigtige eksterne links med yderligere information om corona fra vores destinationer