Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Hasliberg

171 Antal bedømmelser:

95 % Anbefalingskvote:

By 9,0
Skiområde 8,6
Information omkring skiområdet
Meiringen-Hasliberg
Højeste punkt: 2.433 m
Laveste punkt: 1.055 m
Højde skiby: 1.082 m
Lifter i alt: 15
Slæbelifter: 6
Stolelift: 4
Kabinebaner: 5
Pister i alt: 60 km
Pister:
20 km
Pister:
34 km
Pister:
6 km
Pisteplan
Meiringen-Hasliberg

Skiferie Hasliberg - skønne, solrige pister!

Hasliberg

Det drømmeagtige område Hasliberg består af de fire områder Wasserwendi, Hohfluh, Goldern og Reuti. Byen ligger bag Brünigpass (1008 m) og for foden af Planplatten (2250 m), nord for sin livlige naboby Meiringen. Hasliberg er kendt som populært skiområde, og går for at være et af de mest familievenlige feriesteder i Berner Oberland. I en højde af knap 1100 m får man de mest utrolige og fantastiske udsigter udover den omkringliggende bjergverden med Glogghüs (2534 m), Hochstollen (2480 m) og Rothorn (2525 m).

Bydelene Reuti og Wasserwendi tilbyder med sine liftbaner direkte tilslutning til skiområdet! Masser af vandringsruter forbinder de enkelte områder med hinanden og fører endda helt til Meiringen. Langt fra al storbylarm ligger Hasliberg næsten midt i skiområdet og byder på et stort aktivitetsudbud for både store og små vintersportsfans!

Meiringen-Hasliberg

Haslital med sine populære og familievenlige vintersportssteder ligger midt i Berner Oberland. Herfra kan man nyde den smukke udsigt ud over bjergpanoramaet Glogghüs (2.534 m) og Rothorn (2.525 m). Regionen får især vintersportsfanses hjerter til at slå hurtigere: Med 60 km pister, en snowpark, talrige off-piste varianter og 18,5 km løjper får man masser af afveksling – der garanteres masser af sjov i sneen! Heller ikke udenfor pisterne skal man søge længe efter fritidsaktiviteter. I Haslital er der dømt masser af afslapning, kultur, sjov og action. For sit alsidige, børnevenlige tilbud har regionen endda fået udmærkelsen "familier velkommen" (tysk: Familien willkommen)!

Transport Hasliberg

  • Med tog: Meiringen (ca. 7 km), Brünig-Hasliberg (ca. 7 km)
  • Med fly: Bern (ca. 84 km), Zürich (ca. 115 km), Basel (ca. 150 km), Sion (ca. 240 km), Genève (ca. 245 km)

Indkvarteringer i Hasliberg

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Hasliberg

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.