Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

St. Moritz

58 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 9,4
Skiområde 9,5
Information omkring skiområdet
Corviglia
Højeste punkt: 3.022 m
Laveste punkt: 1.720 m
Højde skiby: 1.822 m
Lifter i alt: 28
Slæbelifter: 11
Stolelift: 12
Kabinebaner: 5
Pister i alt: 155 km
Pister:
42 km
Pister:
79 km
Pister:
34 km
Skiruter: 8 km

Skiferie St. Moritz - sjov i sneen og glamour!

St. Moritz

St. Moritz ligger i ca. 1.800 m midt i Oberengadin over Engadiner Seenplatte. Som de skønnes og riges feriested, der indlogeres på imponerende 5-stjernet hoteller, bliver den traditionelle vintersportsby især ofte forbundet med eksklusivitet og glamour. Den maleriske bjergverden med idylliske søer og imponerende tretusinder ender derfor ofte i glemsel. Den traditionelle, engadinske hygge kan især mærkes noget udenfor St.-Moritz-Dorf og St.-Moritz-Bad i Oberengadin.

På det lokale bjerg Corviglia har man valget mellem en uforglemmelig dag med high society i stjernekokken Reto Mathis’ gourmetrestaurant eller en førsteklasses vintersportsdag på de fantastiske pister med drømmeudsigt. Derudover har St. Moritz også den eneste bobslædebane af naturis og allerede været vært for 5 alpine skiverdensmesterskaber og 2 olympiske vinterlege!

Engadin

Den solbeskinnede højdal Engadin ligger i kantonen Graubünden. Regionen bliver inddelt i "Ober- og Unterengadin", hvor Oberengadin især imponerer gennem sit fantastiske landskab med mange søer, skove og utrolige gletsjere. "Piz Bernina" er den eneste firtusinder i Østalperne, imponerer med en højde på 4049 m og ligger, ligesom den mægtige gletsjer "Morteratsch", i Engadin. Regionen er dog ikke kun kilden til "hvid vinterferie", men også til floden "Inn". Højdalen forbløffer hele tiden med modsætninger, som fremhæves af den berømte by St. Moritz, som årligt er rejsemålet for jetsettet. Ved siden af moderne og luksuriøs arkitektur, finder man i resten af Engadin mange rustikke bondegårde samt gamle, romanske kirker.

Transport St. Moritz

  • Med tog: St. Moritz (i selve byen)
  • Med fly: Innsbruck (ca. 185 km), Milano (ca. 190 km), Zürich (ca. 215 km), Friedrichshafen (ca. 205 km)

Indkvarteringer i St. Moritz

Kort forstør

Søg…

: Skiferie St. Moritz

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.