Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

St. Moritz

58 Antal bedømmelser:

96 % Anbefalingskvote:

By 9,4
Skiområde 9,5
Information omkring skiområdet
Corviglia
Højeste punkt: 3.022 m
Laveste punkt: 1.720 m
Højde skiby: 1.822 m
Lifter i alt: 28
Slæbelifter: 11
Stolelift: 12
Kabinebaner: 5
Pister i alt: 155 km
Pister:
42 km
Pister:
79 km
Pister:
34 km
Skiruter: 8 km

Skiområde Corviglia

Skiområde Corviglia

Med liftkortet "ENGADIN St. Moritz Mountain Pool" har du mulighed for at stifte bekendtskab med i alt 326 km pister inkl. skiruter. De 53 lifter giver en perfekt tilgang til skiområderne. Liftkortet indeholder skiområderne Corviglia, Corvatsch og Diavolezza samt flere mindre skiområder, som byder på snefornøjelse i verdensklasse. Fra 1.720 til 3.303 m transporterer de mest moderne liftanlæg enhver op til det ønskede mål, enten om det er pisten eller til et gourmettempel.

Skiområdet "Corviglia" (inkl. Piz Nair og Marguns) gælder som et af de mest berømte vintersportsområder og venter egentligt blot på at blive opdaget af dig med i alt 155 km afvekslende kilometer pister og 24 lifter samt fire trylletæpper. Er du en af dem, der er tidligt på skiene, bliver ved solopgang belønnet med fantastisk panorama og nypræparerede pister. Her er især pisten "White Carpet" et krav!

For eksperterne blandt jer kan den 2 km lange olympiske nedkørsel kun anbefales. Der er på highspeed-pisten nr. 7 på Corviglia fart over feltet. Her vises din tid på lystavlen efter at du er kørt over målstregen. Ny er "Audi Ski Run" på FIS-pisten nr. 5. Her kan de af jer, der vil have fart over feltet ikke kun måle de bedste tider, men også lade turen filme for senere at se det igennem eller dele det på de sociale netværker, som naturligvis også er noget for familier med børn. Ved mange bjergbanestationer er der adgang til et gratis Wi-Fi hotspot.

Der venter de mere afslappende skiløbere i Suvretta-området med pisten Paradiso derimod "ChillOut Riding Zone" - til alle, der hellere vil have det noget hyggeligere på pisten. Den er for øvrigt verdens første yoga-piste, hvor der er fire faste steder til udøvelse af "Yoga on snow".

Men også freestylere kan komme op i fart i dette skiområde, for Corviglia Snowpark "Crowland" på skråningen til Marguns gælder med rails, boxer, corner samt et ny funslope som en af de bedste snowparker i Europa.
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb St. Moritz

En del skiområder i Schweiz byder udenfor de normale driftstider af lifterne på muligheden for natskiløb. Den længste oplyste natskipiste i Schweiz ligger i nærheden af St. Moritz ved Corvatsch. Hver fredag mellem kl. 19 og 1 om natten er den ca. 4,2 km lange piste i skiområdet åbnet for offentligheden til natskiløb. Til forstærkning undervejs eller efter skifornøjelsen om aftenen kan man smutte indenom restauranten Murtèl ved mellemstationen. Billetter til natskiløb hhv. det såkaldte "Snow Night" kan købes på destinationen. Vil man gerne have pisten for sig selv om aftenen, har ugens andre dage mulighed for at booke pisten til privat sig selv eller til en gruppe (mere info fås på destinationen).

Afterskiing St. Moritz

Hvor afterskiing i de øvrige byer i Oberengadin foregår noget mere roligt, bliver der gerne i fulde drag fejret i St. Moritz. Allerede på pisterne byder forskellige hytter og restauranter indenfor til hyggelige pauser. Festaberne skal tage en tur forbi "Hossa-bar" ved Corvatsch. Også i selve byen har man valget mellem et besøg af et klassisk Engadiner værtshus, hvor man kan lade sig forkæle af de forskellige kulinariske specialiteter eller en afstikker til en af de talrige klubber. Til de legendariske lokaliteter hører fx "King's Club i Badrutt's Palace eller "Dracula Club". Den typiske schweiziske "Apéro" møder man i "Diamond Lounge", "Scala Bar" eller i "Pavarotti & Friends".Livemusik er der i "Stübli" og vil man udfordre sit held, kan tage en afstikker til kasinoet i St. Moritz.

Er man mere til det sportslige har man mange muligheder. Skøjteløber kan tage deres ture på open-air kunstskøjtebanen i "Eisarena Ludains", slædefans kan vælge mellem tre strækninger eller tage en tur til den populære kælkebane Preda ved Bergün. I alt 150 km velplejede vintervandrestier byder på mange muligheder for omfattende vandreture i det snedækkede landskab - eller tag som afveksling på en sneskovandring. Vandhunde bliver tiltrukket af familiebadet i Zernoz eller i Bellavita oplevelsesbad & spa i Pontresina, hvor man kan slappe af på bedste vis.

Med lidt held kan man opleve en af de talrige førsteklasses begivenheder i St. Moritz. Mangfoldigheden rækker fra skiløb gennem landsbyen til hesteløb på den tilfrosne sø og polo-turneringer.

Snowpark: St. Moritz

St. Moritz har meget at byde på for ambitiøse vintersportsfans. Du elsker både gode pisteforhold og adrenalin i blodet? Så har du fundet det helt rigtige her, da Corviglia Snowpark "Crowland" har en masse at byde på!

Direkte ved bjergstationen Corviglia ved skråningen, som fører til Marguns er der opstået et freestyle-paradis. En easy- og en medium line, med i alt 30 forskellige obstacles, byder på et perfekt setup til begyndere og øvede. Kickers med 5-10 m tables, diverse boxes og rails, wallrides og roller lokker freestylere og det bliver også et mere og mere populært område til konkurrencer. Ved mellemstationen Murtèl venter desuden en halfpipe og en bagjump.

Noget helt nyt i snowparken er "Funslope Beginner", en piste med sjov til især begyndere og børn. På 600 m kan de helt unge freestylere teste sig selv på bølgebaner, små boxer og andre sjove elementer. "Crowland" er med andre ord en oplevelse for hele familien og for enhver aldersklasse.

Skiområdet Corviglia er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Schweiz

Ekspert-anmeldelse Corviglia

Anmeldelsen Corviglia sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(4,6 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker
Langrend & løjper

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing
Orientering (pisteplan, infotavler & skiltning)
Bjergrestauranter & gastronomi
Rute & parkeringsmuligheder

Indkvarteringer i St. Moritz

Kort forstør

Søg…

: Skiområde St. Moritz

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.