Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Zermatt

80 Antal bedømmelser:

98 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,5
Information omkring skiområdet
Zermatt
Højeste punkt: 3.883 m
Laveste punkt: 1.562 m
Højde skiby: 1.608 m
Lifter i alt: 32
Slæbelifter: 9
Stolelift: 8
Kabinebaner: 15
Pister i alt: 200 km
Pister:
32 km
Pister:
117 km
Pister:
51 km
Pisteplan

Skiferie Zermatt - variation og charme!

Zermatt

Zermatt er det turistmæssige centrum i Wallis-regionen i 1.608 m. Herfra er der indstigning til det enorme ski-arena, som strækker sig fra Matterhorn til Italien. I det eksklusive kursted summer det af liv. Udenfor pisterne er der med indkøbsmuligheder, events og fritidsaktiviteter som skøjteløb, isstok og kælketure sørget for den bedste underholding. Til trods for turismen har Zermatt dog ikke mistet sin oprindelige charme. Der er således ingen byggesynder som højhuse, men derimod en traditionel byggestil. I den bilfri Zermatt kommer man rundt med tog, e-bus eller helt romantisk med hestevogn. Mange vintervandrestier fører til uopdagede områder eller til solrige udsigtsterrasser over Zermatt, Täsch og Randa. På bjergryggen af "Gornergrat" ved Rifflberg kan man foretage vidunderlig sneskovandringer. Med Gornergrat-banen kommer man op til "Gornergrat"-platformen, hvorfra man kan nyde en skøn udsigt til Monte Rosa og Matterhorn.

Ikke på bjerget, men inde i bjerget venter der store og små en særlig oplevelse: Gletsjerpalastet. Den enorme ishule ligger i skiområdet "Matterhorn glacier paradise" direkte i gletsjeren, 15 m under jordoverfladen. Med en elevator kommer man ned til en verden med evig is. I paladset af gletsjer-is venter der en blåt skinnende eventyrverden, hvor man se iskrystaller og isskulpturer. Her går det gennem gletsjer-tunnelen eller over isrutsjebanen, til et hvil er der isbænke med skønne dyreskind. Gletsjer-paradiset er helt sikkert et højdepunkt for hele familien.

Matterhorn

Destinationen "Zermatt-Matterhorn" er sammensat af de tre byer Zermatt, Täsch og Randa. Regionen ligger i hjertet af Walliser Alperne og er omgivet af ca. 38 firetusinder-bjerge. Zermatt ligger for foden af det vel nok mest kendte bjerg – Matterhorn. Det fantastiske landskab har et snesikkert skiterræn med mange bjergrestauranter, som garanterer en uforglemmelig panoramaudsigt. Ved siden af skiløb og snowboarding får man blandt andet også mulighed for isklatring, paragliding og sneskovandring. Når man alligevel er der, bør man tage et kig på de verdensberømte Schweizer-ure og lommeknive.

Transport Zermatt

  • Med tog: Zermatt (i selve byen)
  • Med fly: Sion (ca. 76 km), Bern (ca. 125 km), Milano-Malpensa (ca. 190 km), Genève (ca. 229 km)

Indkvarteringer i Zermatt

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Zermatt

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.