Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Udflugtsmål Sverige

Sverie - det er røde træhuse med farverige haver, det er elge og små landsbyer som vi kender fra Astrid Lindgren. Ja, Astrid Lindgren. I Småland, i provinsen, blev hun født, rettere sagt i landsbyen Vimmerby, hvor fødehuset i dag er tilgængelig for besøgende og hvor der med "Astrid Lindgren verden" opstod en passende fritidspark. Eller man tager en tur til Sevedstorp, som er mere kendt som "Bullerby". I denne 10-personers landsby, hvor Astrid Lindgrens far voksede op, blev hun inspireret. Lønneberg eksisterer derimod reelt. Emils gård Katholt ligger dog i landsbyen Gibberyd, som ligger tæt på.

Hvis man værdsætter disse små landsbyer, kan vi anbefale en udflugt til Luleå. Gammelstad kirkeby er UNESCO-verdensarv, ligger ca. 10 km nord for byen og består af 500 røde træhuse. De er alle bygget rundt omkring en stenkirke og former kirkebyen.

Jokkmokk er kendt for Jokkmokks marked samt for sin rolle som en central samisk samlingsplads. Vintermarknad findes allerede siden 1605 og er en af de ældste markeder på hele verden.

Men der er ikke kun de små landsbyer, som udgør Sveriges charme. Det er også metropolerne, som f.eks. hovedstaden Stockholm. Vasamuseet er et besøg værd, ligesom junibakken. Særlig attraktiv er en gåtur gennem det historiske bycentrum af Gamla Stan, hvor man findr det kongelige slot. Men også den næststørste by, Gøteborg, er seværdig. Her finder man mange forskellige museer, som f.eks. eksperimentariummet Universum, Rökkska-museet for desing eller Volvomuseet - og det største indkøbscenter i Skandinavien - Nordstand.

Hvis man vil rejse tilbage i tiden, skal man lave en udflugt til en af de mange svenske slotte, som f.eks. til Drottningsholm- det kongelige regents private residens. Et af de skønneste barokke slotte er slot skokolster. Tilbage i bronsetiden føler man sig i Tanum. Alt i alt er der omkring 3000 Tanum petroglyffer i omkring 100 paneler og stedet blev erklæret for Verdensarvsområde af UNESCO.

Byer Sverige

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
Liftkort Nætter fra
41 km 588 - 890 m book snart