Venligst angiv barnets alder ved ankomst:
  • Value is required and can't be empty
Kundevurdering

Harrachov

100 Antal bedømmelser:

93 % Anbefalingskvote:

By 8,6
Skiområde 8,1
Information omkring skiområdet
Sportareal Harrachov
Højeste punkt: 1.020 m
Laveste punkt: 650 m
Højde skiby: 650 m
Lifter i alt: 5
Slæbelifter: 2
Stolelift: 3
Kabinebaner: 0
Pister i alt: 8 km
Pister:
4 km
Pister:
3 km
Pister:
1 km

Skiområde Sportareal Harrachov

Skiområde Sportareal Harrachov

Skiområdet Harrachov ligger i nationalparken Krkonošebjergene. Det strækker sig fra byen af samme navn (650 m) til Čertova Horabjerget (djævlebjerget) i op til 1020 m højde. 8 km super velholdte pister og 4 lifte finder man her. Flere snekanoner sørger for gode snebetingelser, og gør det muligt at stå på ski i op til 5 måneder om året.

Den sorte strækning "sjezdovka cerna" er skiområdets sværeste. Pisten "sjezdovka cerena" kan nås med stoleliften, som kører forbi skihoppet og giver en fantastisk udsigt. Rundt om byen finder man også flere små skråninger, som egner sig perfekt til de første sving med ski på. Med liftkortet "Skiregion CZ" får man også adgang til pisterne ved Paseky (10 km), Rejdice (3,5 km) og Prychovice (3,5 km).
Forstør ved at klikke på planen over pisterne.

Natskiløb Harrachov

I Tjekkiet kan man også, i nærheden af den polske grænse, gøre nat til dag på pisten. Rundt om Harrachov indbydes der flere gange om ugen til natskiløb. Men ikke bare skiområdet Harrachov selv, men også de omkringliggende skiområder som fx skiområdet Skiareál Šaldoland byder gæsterne på mange muligheder for at køre på ski til et godt stykke ud på aftenen. Med liftkortet "Skiregion CZ" kan man benytte pisterne ved Rejdice og Prychovice til natskiløb, som blot ligger et stenkast væk. Vil man derimod kun stå på ski om aftenen, skal man købe billet til dette natskiløb-højdepunkt.

Afterskiing Harrachov

I Harrachov er der også masser af afterskiing. Masser af barer, restauranter og diskoteker er klar til at tage i mod partyglade gæster. Diskoteket Discoland samt diskoteket Sklářská chalupa er åbent til langt ud på natten! Udover at fejre er der også andre muligheder som f.eks. skøjteløb, besøge bobbanen eller tage en runde indoor golf. Andre aktivitetsmuligheder er bowling, besøg af skihoppet samt et besøg til skihoppet og en udflugt til glashytten Novosad & Syn. Og en shoppingtur gennem byens butikker sørger for, at man kommer af med lidt penge. Et besøg i det lokale ølbryggeri er også værd at anbefale.

Snowpark: Harrachov

Alle freestylere føler sig hjemme i snowparken Harrachov. Funparken ligger direkte ved siden af liften og byder med forskellige kickers og rails samt en "U"-rampe på afvekslingsrige obstacles. Snekanonerne sørger for en meget lang sæson.

Parken er en god afveksling til de kendetegnede pister og især egnet til adrenalinjunkierne.

Skiområdet Sportareal Harrachov er ikke det rigtige for dig? Så prøv at se her: Skiområder Tjekkiet

Ekspert-anmeldelse Sportareal Harrachov

Anmeldelsen Sportareal Harrachov sætter sig sammen af top-vurderingskriterierne, vurderingskriterierne for specielle interesser og yderligere vurderingskriterier, der inkorporerer med den tilsvarende vægtning.

Samlet bedømmelse

(2,9 ud af 5 stjerner)

Top-vurderingskriterier
Disse bedømmelser tælles dobbelt i resultatet.

Lifter & baner
Snesikkerhed

Vurderingskriterier for specielle interesser

Familier & børn
Begynder
Øvede & freerider
Snowparker

Yderligere vurderingskriterier

Afterskiing

Indkvarteringer i Harrachov

Kort forstør

Søg…

: Skiområde Harrachov

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.