Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde:
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato: valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Udflugtsmål Tjekkiet

Tjekkiet tiltrækker besøgere især med smukke byer og imponerende bygningsværker. Først og fremmest er naturligvis hovedstaden Prag en absolut magnet for turister. Her kan man f.eks. besøge Prags borg, et monumentalt kompleks bestående af kirker, boliger og kontorbygninger omgivet af talrige haver. Gå en tur gennem den gamle bydel med karakteristiske stræder og bygninger i mange forskellige stilarter. Oplev det jødiske kvarter eller kunstnerkvarteret "Goldenes Gässchen", som én gang Kafka har levet i. Hans fødehus ligger ved Altstädter Ring, den 9.000 km store markedsplads i den gamle bydel. Ikke mindst kan man også se på Karlsbroen, som er én af de ældste stenbroer i Europa.

Men også andre byer begejstrer med historiske bycentre og bygninger. F.eks. Teltsch, som har en meget skøn markedsplads, som er UNESCO verdensarv. Leitomeischl har et renaissanceslot med ét af de ældste slotsteatre i Europa og er Bedrich Smetan (tjekkisk komponist) fødested. Talrige sakralbygninger, en malerisk gammel bydel og en knoglekirke bygget af ca. 40.000 knogler finder man i Kuttenberg. I Böhmerwald skal man i hvert fald besøge Krummau, som med sit renaissance-rådhus, slottet og den barokke slotshave også kaldes "Böhmerwalds perle". I Olmütz, i Hauenschild-Palast, komponerede Wolfgang Amadeus Mozart sin 6. synfonie.

Seværdige borge og slotte er der en masse af i Tjekkiet. F.eks. slottet Častolowitz ved foden af Adlerbjergene, den kongelige herskabsvilla i Pürglitz, én af de ældste borge af bømiske hertuger og konger, barokslottet Nikolsborg, slottet i fransk stil i Namiescht, Hasenborg i det böhmiske Mittelgebirge og borgen Karlstein. Den blev bygget af Karl IV. og var først og fremmet en skatkammer. Stadigvæk i dag kan man se på kopier af de bømiske kronjuveler samt kronjuvelerne fra det romerske rige.

I Kurbyerne kan man få lidt mere afslapning. Teplitz er det ældste spabad i Bøhmen og i hele Europa. Karlsbad er landes største og også mest betydningsfulde bad.

Byer Tjekkiet

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
Liftkort Nætter fra
33,5 km 763 - 1.244 m book snart
6,5 km 620 - 865 m book snart
8 km 710 - 900 m book snart
8 km 650 - 1.020 m book snart
1,9 km 706 - 791 m book snart
8 km 710 - 900 m book snart
12 km 830 - 1.215 m book snart
24 km 702 - 1.235 m 2-10 kr 349
8,5 km 854 - 1.202 m book snart