SKIGUIDER

SKIGUIDER På nogle destinationer er der både engelsk- og tysktalende skiguider. På ankomstdagen byder guiderne velkommen og giver informationer omkring ankomst- og afrejsedagen. De kan også fortælle, hvornår det er muligt at checke ind i indkvarteringen, samt hvor ski-/snowboardkurser finder sted. Liftkort får du også udleveret fra dem. Da de kender området som deres egen bukselomme, er de klar med tips og gode råd til, hvor det f.eks. er bedst at stå på ski, hvor de gode spisesteder og barer ligger, og hvad for aktiviteter, der er værd at vælge. Om der er rejseguide på jeres rejsemål, kan I læse under inklusive ydelser.

Skiguidernes træffetider
Skiguiderne er under dit ferieophold dine kontaktpersoner. De vil sætte sol og måne i bevægelse, så du kan få den bedst mulige ferie, hvor du ikke behøver at bekymre dig om andet end nyde pisterne og stedet. Hver anden dag har guiderne træffetider på bestemte steder. Rejselederne vil hjælpe dig med dine spørgsmål og tage sig af evt. problemer. De har alle en mobiltelefon, så du kan få fat i dem i nødstilfælde. Alle disse informationer får du nærmere besked om efter din ankomst.

Skulle det gå hen og ske, at din ferie ikke helt forløber som planlagt, og du får brug for hjælp, så kan du altid henvende dig til guiderne. De kan hjælpe dig med at få evt. problemer ud af verden, så du trods alt kan få en dejlig ferie.

Aktiviteter
Vores skiguider tilbyder alle vores gæster et super ugeprogram, som selvfølgelig er frivilligt. Har du lyst til at kælke om natten eller spise fondue i en hyggelig bjerghytte, så er vores ugeprogram lige noget for dig. Alle informationer omkring ugeprogrammet får du på ankomstdagen.