Skiferie Marilleva 1400 - en solrig fornøjelse!

Val di Sole

I "solens dal" er navnet lig ferien, man får der: I den populære ferieregion får man mistænkeligt mange solskintimer kombineret med snesikkerhed indtil april. Disse egenskaber kan dalen takke sine fremragende omgivelser for, midt i mellem tretusinder i Brenta-Dolomitterne, Ortler-Alperne og Adamello-massiverne. Til Val di Sole hører ca. 50 billedskønne landsbyer og flækker. Tre skibyer byder på indkvarteringer, underholdning og direkte adgang til skiområdet. Her er noget for enhver med lette til middelsvære pister, freeride-områder og snowparks og legendære verdensmester-nedfarter. Med liftkortet "Superskirama" får man adgang til masser af afvekslende pister i op til 3000 m højde samt masser af skønne oplevelser i sneen!

Marilleva 1400 - en solrig fornøjelse!

Marilleva tilhører området Mezzana og har 2 hovedbyer, den ene i 900 m højde og den anden i 1400 m højde. Den højest beliggende bydel kan man køre til i bil eller man kan tage gondolliften. Infrastrukturen i det overskuelige Marinella 1400 er anlagt så man nemt kan komme rundt uden bil. Herfra fører liftene ind i skiområdet, som er forbundet med områderne Folgarida og Madonna di Campiglio som grænser op til. Vil man også udnytte aftentimerne til skiløb, så kan man benytte den belyste piste i Marilleva 1400.

Indkvarteringer i Marilleva 1400

Kort forstør

1 indkvartering

 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 60%
  11 Antal bedømmelser:
  60% Anbefalingskvote:
  8.1 By
  9.2 Skiområde
  5.3 Indkvartering
  Detaljer
  Indkvartering

  De hyggelige lejligheder Solaria i Marilleva 1400 ligger direkte ved liftanlæggene af skiområdet Folgarida-Marilleva. Der findes en forbindelse til området Madonna di Campiglio- Lejlighederne ligger i en kompleks sammen med Hotel Solaria (forbundet med hinanden), således at alle hotellets faciliteter kan benyttes. Af faciliteter er der …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 2.077 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  Værelsestype Nætter Liftkort fra  
  4-pers. lejlighed (30 - 35 m²), uden forpl. 7 1.852 kr booking
  Alle priser
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Marilleva 1400

39 Antal bedømmelser:
92% Anbefalingskvote:
By 8,1
Skiområde 9,2

Information omkring skiområdet

Folgarida - Marilleva

Højeste punkt: 2.180 m
Laveste punkt: 1.270 m
Højde skiby: 1.400 m
Lifte: 26
Slæbelifte: 5
Stolelift: 14
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 62 km
Pister:
24 km
Pister:
30 km
Pister:
8 km

Pisteplan

Folgarida - Marilleva

Forstør pistekortet