Skiferie Leogang - fuldendt vinterferie!

Saalbach-Hinterglemm

I fabelagtige Salzburger Land ligger regionen Saalbach-Hinterglemm midt i Glemmtal. Området er en del af de kendte Kitzbühel Alper og har et mangfoldigt udbud af fritidsmuligheder. De højeste bjerge er Spiegelhorn (2044 m) og Hochkogl (2249 m). Her bliver ferien ikke kun til en nydelse, men til ren og skær oplevelse. Om man vil følge i sporene på verdensmesteren, springe airs i halfpipen eller nyde de drømmeagtige dybsnenedfarter – på det afgørende sted for verdensmesterskaberne i alpinski i 1991 er du i de bedste hænder. Det enestående Skicircus Saalbach-Hinterglemm omringer dig! Tunneller i begge områdedele kan nås via fodgængerovergange i hele området, således at det er muligt at komme til kræfter. Og når det bliver mørkt, pulserer nattelivet i talrige hytter, barer, pubs og restauranter.

Leogang - fuldendt vinterferie!

Leogang ligger i omkring 800 m højde, i en attraktiv sidegren til Glemmtal. Via "Großer Asitz" (1914 m) er byen perfekt forbundet med det sensationelle "Skicircus". Den idylliske by er ideel for feriegæster, som gerne vil have det noget roligere. Med skibussen kommer man bekvemt til Asitz-gondolbanens dalstation. Til de mest berømte seværdigheder hører blandt andre hellige Anna kapellet, som har hørt til Gasthaus Hüttwirt siden 1904. Også Leogangs historie forbliver uforglemt på bjergmuseet, som ligger i Hütten, ca. 4 km væk og som giver et indblik i livet og bjergarbejdernes hårde arbejde i tiden for bjergbyggeriet i Leogang.

Indkvarteringer i Leogang

Kort forstør

1 Indkvartering: Leogang

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • Ny
  Der er endnu ingen bedømmelser
  Indkvartering

  Det unikke, 4-stjernede Hotel Salzburger Hof ligger i de bedste skiomgivelser, kun få meter fra Asitz gondolbanen. Dalnedfart til hotellet er muligt ved godt snedække. Leogangs centrum ligger ca. 3,5 km væk og den nærmeste langrendsløjpe er kun ca. 100 m væk. Af faciliteter til det moderne hotel, som forbinder en moderne livstil med …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 1.806 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  Værelsestype Nætter Liftkort fra  
  dobb.vær. m. du/wc (classic), 1/2 pension PLUS 4 - 7 4.177 kr booking
  dobb.vær. m. 2 ekstrasenge, du/wc (Superior), 1/2 pension PLUS 4 - 7 4.410 kr booking
  Alle priser
  1 0 4
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Leogang

15 Antal bedømmelser:
93% Anbefalingskvote:
By 9.3
Skiområde 9.2

Information omkring skiområdet

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang

Højeste punkt: 2.100 m
Laveste punkt: 1.003 m
Højde skiby: 800 m
Lifte: 56
Slæbelifte: 19
Stolelift: 19
Kabinebaner: 18
Pister i alt: 200 km
Pister:
90 km
Pister:
95 km
Pister:
15 km

Pisteplan

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang

Forstør pistekortet