× Luk

Søg & book

Søg

Telefonisk rådgivning

89 88 11 67

Her finder du vores åbningstider.

Newsletter

Sikker booking

Booking af en rejse er også et spørgsmål om tillid! Derfor lægger vi stor vægt på at give vores kunder mulighed for at booke en rejse sikkert. Vi sikrer kundebetalingerne med vores medlemsskab hos den tyske rejsegarantifond, Reisegarant GmbH. Derudover er vi medlem af det tyske rejseforbund, Deutscher Reiseverband, rejsebranchen tredjestørste forbund i verden. Gode referencer er basisforudsætningerne for et medlemskab af DRV. Hos os kan du booke sikkert!

DRV er det største forbund for rejsebureauer og rejsearrangører i Tyskland.

Optagelseskrav
  • Mindst to referencer om firmaet, f.eks. fra DRV-medlemmer eller fra den pågældende firmabank (referencerne hentes af DRV)
  • For rejsearrangører skal forelægges et bevis på den aktuelle sikring af kundebetalingerne
  • Dækkende firmakapital og korrekt bogføring
Vi er dækket af den tyske rejsegarantifond Reisegarant under Volksfürsorge Deutsche Sachversicherung AG efter de foreskrevne europæiske unionsregler mht. insolvensforsikring af rejsebureauer. Alle, som booker rejser hos os, modtager et garanticertifikat som bekræftelse på, at deres betaling er dækket. Yderligere informationer om garanticertifikatet finder I her.
For at vores kunder kan få et neutralt overblik over indkvarteringer, som vi tilbyder, kan det anbefales at læse hotelbedømmelserne på www.zoover.dk. Foruden præcise beskrivelser, finder man på portalen og autentiske fotos og videoer. Dertil er bedømmelserne til rådighed på stort set alle sprog i Europa.SnowTrex ist eine Marke der
TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 Köln
Tel.: +49 (0)221 33 60 60
0,14 €/Min. dt. Festnetz, Mobil max. 0,42 €/Min.
info-de@snowtrex.com
www.snowtrex.de
Geschäftsführer:
Andreas Rühl, Thomas Bartel
Amtsgericht Köln, HRB 31998
USt.-ID: DE 813 076 768
Bankverbindung:
Commerzbank Köln
Konto: 120 586 300
BLZ: 370 400 44
SØG & BOOK
der søges i databanken...
Alle posts
Alle tweets
Alle posts
Alle videoer