Sikker booking

Booking af en rejse er også et spørgsmål om tillid! Derfor lægger vi stor vægt på at give vores kunder mulighed for at booke en rejse sikkert. Vi sikrer kundebetalingerne med vores medlemsskab hos den tyske rejsegarantifond, Reisegarant GmbH. Derudover er vi medlem af det tyske rejseforbund, Deutscher Reiseverband, rejsebranchen tredjestørste forbund i verden. Gode referencer er basisforudsætningerne for et medlemskab af DRV. Hos os kan du booke sikkert!

Tysk rejseforbund

DRV er det største forbund for rejsebureauer og rejsearrangører i Tyskland.

Optagelseskrav
  • Mindst to referencer om firmaet, f.eks. fra DRV-medlemmer eller fra den pågældende firmabank (referencerne hentes af DRV)
  • For rejsearrangører skal forelægges et bevis på den aktuelle sikring af kundebetalingerne
  • Dækkende firmakapital og korrekt bogføring

Reise Garant (tysk rejsegarantifond)

Vi er dækket af den tyske rejsegarantifond Reisegarant under Generali Versicherung AG efter de foreskrevne europæiske unionsregler mht. insolvensforsikring af rejsebureauer. Alle, som booker rejser hos os, modtager et garanticertifikat som bekræftelse på, at deres betaling er dækket. Yderligere informationer om garanticertifikatet finder I her.

Zoover hotelbedømmelser

For at vores kunder kan få et neutralt overblik over indkvarteringer, som vi tilbyder, kan det anbefales at læse hotelbedømmelserne på www.zoover.dk. Foruden præcise beskrivelser, finder man på portalen og autentiske fotos og videoer. Dertil er bedømmelserne til rådighed på stort set alle sprog i Europa.

Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Tilmeld