× Luk

Søg & book

Søg

Telefonisk rådgivning

89 88 11 67

Her finder du vores åbningstider.

Newsletter


Udflugtsmål Tyskland

Tyskland er et land fyldt med attraktioner. De talrige og især forskellige seværdigheder tiltrækker turister fra hele verden. Og fordi Tysklands skiområder ikke kun ligger i den sydlige del af landet, men f.eks også i Thüringen, Sachsen eller NRW, byder der sig en række udflugtsmål. Historiske gamle byer, livlige metropoler såsom München, Berlin, Dresden eller Leipzig, prægtige slotte og hellige bygninger, interessante museer og idylliske søer – der er uendeligt meget at se.

Vær eksempelvis på sporene af den tyske adelshistorie – på det mest berømte slot i Tyskland, Schloss Neuschwanstein i Allgäu, eller Schloss Sanssouci i Potsdam, hvordan man levede dengang. Gå i Martin Luthers fodspor på Wartburg over Eisenach. Residens Würzburg, det store, barokke slotsanlægget i Ludwigsburg, det baden-württembergiske Schloss Hohenzollern eller fæstningen Königstein i nationalparken Sächsische Schweiz – listen fortsætter.

De historiske, gamle bydele giver ligeledes et indblik i livet på gammel tid. Gå gennem Freiburge gader, forbi de små bække i byen. Besøg barokbyen Heidelberg. Nürnberg, Garmisch-Partenkirchen og Leipzig har ligeledes spændende, historiske bykerner.

Kulturinteresserede har et stort udvalg af museer – fra den berømte UNESCO-verdenskulturarven, museumsøen i Berlin, over det jødiske museum i Berlin eller bilmuseet i Stuttgart til det tyske museum i München, det største naturvidenskabelig-tekniske museum i verden. Eller besøg de pompøse hellige bygninger i landet, Frauenkirken i Dresden. Dens renovering efter ødelæggelsen under 2. verdenskrig blev først færdiggjort i 2005. Kirken Freiburger Münster er byens vartegn, kirken Ulmer Münster er ikke kun et vartegn, det er også det højeste kirketårn i verden (161,53 m).

Naturelskere føler sig godt tilpas ved de store søer i Tyskland: Bodensee med øerne Mainau og Reichenau, Chiemsee eller Königssee i Berchtesgadener Land. Vandrere finder på Brocken, det højeste bjerg i Harz, eller på Zugspitze, det højeste bjerg i hele Tyskland, skønne områder.

Familier med børn elsker Tyskland på grund af de mange forlystelsesparker. I Legoland kan man tage på opdagelsesrejse gennem miniturverden og i Europapark Rust arbejder man sig gennem 16 temaverdener. I nærheden af Berlin kan man sågar tage på udflugt til troperne: Her strækker „Tropical Islands“ sig på en flade på 66.000 kvm.
Rejsemål Tyskland

Tyskland

Region/område Nætter Rejsen Liftkort fra

Baden-Württemberg

Hinterzarten (Schwarzwald)
Book snart

Bayerske Wald

Bodenmais (Bayerske Wald)
Book snart
Hauzenberg (Bayerske Wald)
Book snart
Lam (Bayerske Wald)
Book snart
Neureichenau (Bayerske Wald) 3 - 7 
kr. 922
St. Englmar (Bayerske Wald)
Book snart
Viechtach (Bayerske Wald)
Book snart

De Bayerske Alper

Bad Hindelang (Allgäu) 3 - 7 
kr. 1.465
Bad Reichenhall (Berchtesgadener Land)
Book snart
Berchtesgaden (Berchtesgadener Land) 5 - 7 
kr. 2.844
Garmisch-Partenkirchen
Book snart
Mittelberg (Oberstdorf & Kleinwalsertal)
Book snart
Oberstdorf (Oberstdorf & Kleinwalsertal)
Book snart
Ramsau (Berchtesgadener Land)
kr. 3.247
Schönau am Königssee (Berchtesgadener Land)
Book snart

Harz

Goslar-Hahnenklee (Harz)
Book snart
Thale (Harz)
Book snart

Nordrhein-Westfalen

Winterberg
Book snart

Sachsen

Oberwiesenthal (Erzgebirge)
Book snart
Schöneck (Vogtland)
Book snartSnowTrex ist eine Marke der
TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 Köln
Tel.: +49 (0)221 33 60 60
0,14 €/Min. dt. Festnetz, Mobil max. 0,42 €/Min.
info-de@snowtrex.com
www.snowtrex.de
Geschäftsführer:
Andreas Rühl, Thomas Bartel
Amtsgericht Köln, HRB 31998
USt.-ID: DE 813 076 768
Bankverbindung:
Commerzbank Köln
Konto: 120 586 300
BLZ: 370 400 44
Luk vinduet
Tyskland
SØG & BOOK
der søges i databanken...
Alle posts
Alle tweets
Alle posts
Alle videoer