Skiferie Disentis – det idylliske freerider-mekka!

Vorderrhein

Surselva-Tal, som dalområdet i det øvre Vorderrhein kaldes på rætoromansk, ligger mellem Rhinens kilde ved Tomasee og Flimser skov. Det består af talrige dale som f.eks. Valsertal og Lumnezia. Årligt ca. 1800 soltimer og høj snesikkerhed er ideelle forudsætninger for en vellykket skiferie! Regionen er særligt populær blandt freeridere. På de mange aftegnede ruter udenfor de præparerede pister kan de øvede føle sig rigtig godt tilpas. Men også begyndere samt familier har her mulighed for at rase ud, de præparerede nedfarter er mest af alt lette til middelsvære niveauer.

Disentis – det idylliske freerider-mekka!

Disentis ligger i Surselva-Tal i Kanton Graubünden, hvor Medelser Rhein flyder sammen med Vorderrhein. Den behagelige, voksende by ligger i 1150 m højde, langt fra larm og støj og gælder i dag som centrum for det rætoromanske sprog. Skiområdet, som rækker op i knap 3000 meters højde, er et godt tip for freerider og snowboarder. 60 km store pister samt talrige upræparerede skråninger garanterer for en masse afveksling. Som kulturelt highlight er et besøg på klosteret, som kan ses på afstand, det ældste Benediktiner kloster i Schweiz. Det lønner sig også med et besøg på det ældste uldkarteri (fåreuldsbearbejdning) i Schweiz. Her i Bündner Oberland er der mange kulinariske specialiteter såsom capuns alla tatta, bizzochels eller maluns, som man ubetinget bør smage!Specielle aktiviteter såsom heliskiing, snowtubing eller bygning af iglo runder det omfangsrige fritidsudbud af.

Indkvarteringer i Disentis

Kort forstør

1 Indkvartering: Disentis

Alle priser pr. person
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel
 • sortering efter:
 • stjerne-kategori
 • Vurdering
 • Pris
 • 100%
  9 Antal bedømmelser:
  100% Anbefalingskvote:
  8.7 By
  8.9 Skiområde
  8.4 Indkvartering
  Indkvartering

  Det familieførte, 3-stjernede Hotel Cugagna ligger i Disentis bycentrum. Husets egen shuttle bringer gæsterne bekvem til Disentis lifte (ca. 500 m) eller på forespørgsel også til sportscenteret (ca. 1 km) samt fra/til banegården ved ankomst/afrejse (ved forudtilmelding på hotellet). Adgang til langrendsløjpen ligger ca. 3 k m væk.Af …
  Detaljer omkring indkvarteringen

  Inklusive ydelser

  Liftkort værdi op til 2.000 kr inklusiv! Alle inklusivydelser

  Værelsestype Nætter Liftkort fra  
  enkeltvær. m. bad/wc, morgenmad 3 - 7 2.782 kr booking
  dobb.vær. m . 2 ekstrasenge, bad/wc, morgenmad 3 - 7 2.782 kr booking
  Alle priser
  1 0 3
Last Minute & More Kan bookes bookes på forespørgsel

Kundevurdering

Disentis

9 Antal bedømmelser:
100% Anbefalingskvote:
By 8.7
Skiområde 8.9

Information omkring skiområdet

Disentis 3000

Højeste punkt: 2.833 m
Laveste punkt: 1.227 m
Højde skidestinationen: 1.150 m
Lifte: 9
Slæbelifte: 5
Stolelift: 3
Kabinebaner: 1
Pister i alt: 60 km
Pister:
20 km
Pister:
30 km
Pister:
10 km

Pisteplan