× Luk

Søg & book

Søg

Telefonisk rådgivning

89 88 11 67

Her finder du vores åbningstider.

Newsletter


Langrend ski Sverige

Skandinavien er meget populær indenfor langrend. Nordiske sportsmænd finder her de perfekte betingelser. Og ikke mindst også smukke strækninger. Løjperne og skivandrestierne fører igennem skove, frosne søer og maleriske bjerge. Sverige er kendt som værtsted for talrige konkurrencer i det nordiske område. Mest kendt er landet dog for Vasaløbet, verden største langrends-konkurrence, der starter i Sälen og ender i Mora (90 km).

Også verdens største løjpenet finder man i Sverie. Det ligger nemlig i og omkring Funäsdalen, hvor der i alt er 300 løjpekilometer. Med Nordic Ski Center finder også proffer en perfekt infrastruktur, som meget gerne tages brug af: Sveriges og Norges nationalhold træner her meget ofte. Sæsonen er ekstra lang: Den tager fra midt i november til sidst i mai.

Kælenavnet "Guldbyn" har Åsarna fået. Byen, som kun ligger 40 km væk fra Åre, har frembragt flere ski-proffer. Ikke mindst har stedet et 72 km stort løjpenet.

Alene ved Östersunds moderne skistadion venter 89 løjpekilometer. Herunder er der ikke kun helt almindelige løjper, men også konkurrencestrækninger, hundeløjper og selvfølgelig også belyste strækninger. Derudover kan man her også lave langrendskurser og vokskurser.

Næsten ved Norges grænse ligger det lille men fine skiområde Idre Fjäll. Stedet er kendt for at være den svenske nationalholds træningscenter. Der 62 løjpekilometer.
Rejsemål Sverige

Sverige

Region/område Nætter Rejsen Liftkort fra

Midtsverige

Idre Fjäll
Book snartSnowTrex ist eine Marke der
TravelTrex GmbH
Bonner Str. 484-486
50968 Köln
Tel.: +49 (0)221 33 60 60
0,14 €/Min. dt. Festnetz, Mobil max. 0,42 €/Min.
info-de@snowtrex.com
www.snowtrex.de
Geschäftsführer:
Andreas Rühl, Thomas Bartel
Amtsgericht Köln, HRB 31998
USt.-ID: DE 813 076 768
Bankverbindung:
Commerzbank Köln
Konto: 120 586 300
BLZ: 370 400 44
Luk vinduet
Sverige
SØG & BOOK
der søges i databanken...
Alle posts
Alle tweets
Alle posts
Alle videoer