Skihoteller ved pisten - et stenkast fra skiområdet!

Har I ikke lyst til at skulle tilbagelægge lange strækninger for at nå skiområdet? Ødelægges humøret med overfyldte skibusser på vej hen til pisten? Hvordan lyder det så med en bolig lige ved pisten? Umiddelbart ved huset spænder I skiene på og befinder jer således med det samme i skiområdet. En skiferie direkte ved pisten sparer ikke kun en lange march med skistøvler på. Sådanne boliger byder også ofte på den bedste vintersportsflair - pisten løber jo lige foran døren. Har du nogensinde iagttaget skiløbere i fuldt sving fra din balkon? Her finder du et udvalg af vores boliger direkte ved pisten:

Skihoteller ved pisten - et stenkast fra skiområdet!
Skihoteller ved pisten - et stenkast fra skiområdet!

Skihoteller på pisten Østrig

Østrig byder på et stort udvalg af skihoteller direkte ved pisterne. På top-skisportssteder som St. Anton eller Mayrhofen finder du indkvarteringer med direkte adgang til førsteklasses pister. Nyd komforten ved at hoppe på skiene direkte fra hotellet om morgenen og udforske de maleriske Alper. Mange af disse hoteller tilbyder også wellness-områder og lokal gastronomi for at runde din skiferie perfekt af.

Alle tilbud i Østrig

Skihoteller på pisten Frankrig

I Frankrig, især i Les Trois Vallées og Portes du Soleil, er der mange skihoteller og ferielejligheder med direkte adgang til pisterne på de store skisportssteder. Vælg mellem komfortable hoteller og indkvarteringer med egen forplejning. Efter skiløbet kan man nyde det fremragende franske køkken og afterskiing-stemningen i de nærliggende bjerglandsbyer.

Alle tilbud i Frankrig

Skihoteller på pisten Schweiz

Schweiz er kendt for sine luksuriøse skihoteller lige ved pisterne. Feriesteder som Zermatt og St Moritz byder på hoteller med betagende udsigt over bjergene og nem adgang til pisterne. Disse hoteller kombinerer schweizisk elegance med fremragende service og tilbyder ofte ekstra bekvemmeligheder som gourmet-restauranter og spa-faciliteter.

Alle tilbud i Schweiz

Skihoteller på pisten Italien

Italien tilbyder en række skihoteller direkte ved pisterne, især i Trentino og Sydtyrol. Feriesteder som Cortina d'Ampezzo og Livigno er også kendt for deres fremragende indkvarteringer med direkte adgang til pisterne. Italienske skihoteller kombinerer ofte moderne komfort med traditionel flair og tilbyder udover et fremragende køkken også adgang til nogle af de smukkeste pister i Italien.

Alle tilbud i Italien

Skihoteller på pisten Tyskland

I Tyskland befinder sig skifornøjelsen ofte lige uden for døren. Skihoteller i forskellige regioner af landet giver nem adgang til pisterne. Disse indkvarteringer i nærheden af pisten byder på komfort og bekvemmelighed til en stressfri skidag og er ideelle til dem, der sætter pris på direkte adgang til pisterne og en hyggelig atmosfære.

Alle tilbud i Tyskland

Skihoteller på pisten Polen

Polen tilbyder et udvalg af skihoteller direkte ved pisterne, især i de maleriske Tatra-bjerge og Karkonosze-bjergene. Disse hoteller tilbyder direkte adgang til varierede pister, der er velegnede til både begyndere og øvede skiløbere. På disse indkvarteringer kan du nyde komforten og bekvemmeligheden ved at kunne stå på ski direkte fra hoveddøren.

Alle tilbud i Polen

Skihoteller på pisten Andorra

I Andorra finder du skihoteller direkte ved pisterne i Pyrenæerne. Disse hoteller giver nem adgang til store skisportssteder som Grandvalira og Vallnord. Nyd komforten ved at have adgang til pisterne direkte fra dit hotel, og slap af efter en dag på pisterne på indkvarteringer i høj kvalitet, der ofte tilbyder ekstra faciliteter som spa og gourmet-restauranter.

Alle tilbud i Andorra

Hvorfor skal man lige vælge skiferie ved pisten?

Indkvarteringerne ved pisten er de mest eftertragtede. Hoteller, pensionater og chaleter ved pisten byder på skiferien med en stor merværdi, som mange skiløbere sætter stor pris på. Grunden er ganske enkel. Bor man tæt på pisten, sparer man meget tid. Og hvem kender ikke situationen? Turen om morgenen i skibussen i fuld ski-beklædning. Jo senere man stiger på bussen, desto mindre er chancen for en siddeplads. Især med børn kan det være en ret stor udfordring. Så gider man ikke det, tager man bilen. Men her kan det også, alt efter tidspunkt give problemer at finde en egnet parkeringsplads. For langt de fleste er skiferien højdepunktet om vinteren, så hvorfor ikke gøre det så behageligt som muligt? Med en indkvartering direkte ved pisten forsvinder mange af de problemer som dug for solen. Ingen trængsel i skibussen, ingen døje med at finde en parkeringsplads, man kan tage af sted helt som det passer én. Når pisten ligger direkte uden for døren, har man selv styr på skidagen. Om man sidder i liften til dagens første bjergtur eller nyder en frisk kop kaffe på balkonen ved de første solstrejf og kigger på skiløberne, der er tidligt på benene - det er noget, som man helt selv bestemmer her. Faktoren tid spiller en mindre og mindre rolle, jo tættere man kommer på pisten. Det er det, der for mange skiløbere gør en skiferie til noget særligt!

Det rigtige tilbud til enhver direkte ved pisten

Det geniale ved en indkvartering direkte i skiområdet er, at der tilbydes det passende for enhver smag og skitype. Det kan være, at man vil udnytte liftkortet helt ud eller man vil en tur tilbage til indkvarteringen til et lille hvil. Om man er af sted som single, som par eller som en familie - den brede vifte af indkvarteringer ved pisten kan opfylde ethvert behov. Et skihotel direkte ved pisten byder på den absolutte pakkeløsning til vintersportsentusiasterne. Vælger man at tilbringe sin ferie her, er det for at stå på ski. I mange tilfælde tilbydes der 1/2 pension, så man ikke skal sørge for forplejning om morgenen eller om aftenen, men midt på dagen kan man så planlægge sine pauser helt som man vil. Her er alt lige fra wellness-oaser, sportshoteller og til familiehoteller. Mens wellness- og sportshoteller har fokus på den fysiske fitness og genopbygning, sætter familiehoteller deres lid til en god børnepasning, samarbejde med skiskoler og animationsprogram om aftenen. Men uanset hvilken slags indkvartering man taler om, så har alle disse ski-in og ski-out indkvarteringer en ting til fælles: Glæden ligger lige udenfor døren. Også lejligheder og chaleter er vellidte hos vintersportsentusiasterne. Især i Frankrig er vintersportsområderne for det meste beliggende over 1.000 m i skiområdet. De billige priser og privatsfæren i egen lejlighed gør de franske skiområder især for familier og små grupper til et populært vintersportsmål.

Hvad skal man være opmærksom på ved en skiferie direkte ved pisten?

Bortset fra Frankrig, hvor feriestederne og indkøbsmulighederne og mulighederne for at gå ud om aftenen ligger direkte ved bjerget, foregår livet udenfor pisterne for det meste i dalen. På nogle skihoteller ved pisten kan det derfor være nødvendigt at skulle køre langt i bil for at komme til et større supermarked, friluftsbad eller lign. På en del hoteller ved bjerget er ankomst kun mulig med liften eller snescooter. Skiferie på et sådant hotel højt oppe over skyerne er i virkeligt en enestående oplevelse og kan anbefales til alle. Men er du på udkig efter mere end blot at stå på ski i din skiferie, bør du informere dig nøjagtigt på forhånd om placeringen af den udsøgte indkvartering.