Skiferie for studerende - book en billig skirejser!

Med over 2.500 indkvarteringer har SnowTrex altid det rigtige tilbud til den perfekte skiferie - selv for budgetbevidste studerende. Fra billige lejligheder med egen forplejning til billige korte skiferier på Europas mest populære skisportssteder - der er noget for enhver smag. Kast et blik på vores tilbud til den lille tegnedreng!

Skiferie for studerende - book en billig skirejser!
Skiferie for studerende - book en billig skirejser!

Skirejser studerende Østrig

Studerende blandt skifans vil finde mange attraktive skidestinationer i de østrigske Alper, såsom Zillertal, Obertauern og Saalbach. Disse regioner er kendt for deres varierede pister og livlige afterskiing-scene. Det gør dem ideelle for grupper af unge vintersportsentusiaster, der både vil stå på ski og feste. Desuden er mange tilbud med billige indkvarteringsmuligheder specielt skræddersyet til studerendes budget.

Alle tilbud i Østrig

Skirejser studerende Frankrig

I Frankrig byder kendte skisportssteder som Les 3 Vallées og SuperDévoluy på hundredvis af kilometer pister og spektakulære alpe-panoramaer. Disse regioner er særligt populære blandt studerende, der sætter pris på store skisportssteder med førsteklasses infrastruktur til deres skiferie. I Frankrig er der altid gode tilbud, f.eks. på gruppeindkvarteringer, hvilket gør disse destinationer særligt attraktive for de studerendes budgetter.

Alle tilbud i Frankrig

Skirejser studerende Italien

Med skisportssteder som Gitschberg eller Folgarida er Italien et godt valg for prisbevidste studerende. Disse skisportssteder tilbyder ikke kun fremragende pister. Ud over typiske italienske kulinariske lækkerier forstår de lokale her også at imponere med deres varme, gæstfrie væremåde, der selvfølgelig også falder i god jord hos de studerende. Attraktive pakketilbud gør det også muligt for studentergrupper at nyde en skiferie uden nogen større økonomisk byrde.

Alle tilbud i Italien

Skirejser studerende Schweiz

I Schweiz kan studerende skifans nyde et fantastisk alpepanorama om vinteren. Væk fra de kendte luksus-skiområder som Zermatt eller St. Moritz byder skisportssteder som Engelberg eller Interlaken på prisvenlige alternativer. Her kan du nyde godt af studentervenlige arrangementer og barer samt en række forskellige pister. Takket være gruppeindkvarteringer kan studerende opleve skiløb i Schweiz uden et stort budget.

Alle tilbud i Schweiz

Skirejser studerende Tyskland

I Tyskland byder skisportssteder som Berchtesgaden eller Winterberg på fremragende forhold for alle skifans blandt studerende, især om vinteren. På disse steder kan du ikke kun nyde landskaberne ved Alpernes fod eller i Sauerland. De kan også prale af velholdte pister og er let tilgængelige på grund af afstanden til større byer som München eller Köln. Rabatter til studerende og billige pakketilbud gør også disse destinationer særligt attraktive for unge vintersportsentusiaster med et begrænset budget.

Alle tilbud i Tyskland

Skirejser studerende Andorra

Andorra er et insidertip til skiferier for studerende. Skisportsstedet Grandvalira giver f.eks. gode muligheder for en billig skiferie med vennerne, inklusive livlig afterskiing og et stort udvalg af pister. Kombinationen af lave leveomkostninger og store, lettilgængelige skisportssteder gør Andorra til et yndet rejsemål for unge skifans fra hele Europa.

Alle tilbud i Andorra

Find billige tilbud på skiferier for studerende

 • Early Booking fordele: Benyt lejligheden til at booke tidligt, for at få fordel af Early Booking-rabatterne. Hvis du booker flere måneder i forvejen, får du ofte billigere priser og et større udvalg af tilbud.
 • Gruppeindkvarteringer: Booking af en gruppeindkvartering i lejligheder eller chaleter er en billig mulighed, hvis man rejser som en gruppe på fem til ti personer på skiferie.
 • Last-Minute tilbud: Uden for eksamensperioden og i semesterferien er du som studerende relativt fleksibel og kan ofte benytte Last-Minute-tilbuddene, der giver betydelige rabatter.
 • Tilbudspriser: Vælg indkvarteringer og hoteller, der specifikt er mærket som "tilbudspris" i vores søgemaskine for at betale mindre for den samme kvalitet.
 • Nyhedsbrev: Med vores nyhedsbrev er du altid informeret om vores aktuelle tilbud, såsom Crazy Booking Night eller Super-Last-Minute-kampagner, der nogle gange endda tilbyder indkvartering inkluderet liftkort for mindre end 765 kr. pr. person.
 • Social Media: Følg os også på Facebook eller Instagram for flere nyheder fra vintersportens verden og konkurrencer med attraktive præmier.

Tips til skiferie som studerende

 • Skiområde: Vælg et skisportssted, der ikke kun tilbyder et bredt udvalg af pister til alle niveauer, men som også har en livlig afterskiing-scene eller arrangementer specielt for unge og studerende.
 • Transport: Hvis det er muligt, så brug billige transportmidler som fjernbusser eller tog, der ofte stopper tæt på skisportsstedet, før du tager shuttlebusser til skisportsstedet. Det er ikke kun billigere, det gør også rejsen stressfri uden egen bil.
 • Selvforplejning: Vælg indkvarteringer med egen forplejning for at reducere udgifterne til måltider. Det kan være betydeligt billigere at tilberede sine egne måltider end f.eks. at spise på restaurant.
 • Skiudstyr og kurser: Ved en del SnowTrex-tilbud kan du booke skiudstyr eller skikurser på samme tid og spare op til 50% i forhold til prisen på stedet.
 • Flex-Option: Hold øje med tilbud med Flex-Option, hvor du kan afbestille eller ombooke gratis op til 32 hhv. 16 dage før ankomst, hvis du er nødt til at afbestille din rejse på grund af uforudsete omstændigheder som f.eks. eksamener.

FAQ

Hvilke skisportssteder egner sig til en skiferie for unge?

Skisportssteder, der er særligt populære blandt unge mennesker, er kendetegnet ved en markant afterskiing-scene og et livligt natteliv. Zillertal eller Ischgl i Østrig egner sig fremragende, da der her ofte er etstort antal barer og klubber lige ved siden af pisterne. I Frankrig er der i tillæg Les 2 Alpes og Val Thorens kendt for sin unge, internationale besøgsstruktur og mangfoldige afterskiing-aktiviteter.

Hvilke begivenheder venter de studerende på skisportsstederne?

Mange skisportssteder arrangerer særlige begivenheder i løbet af vinteren, som er ideelle for studerende. Et højdepunkt er PowderWeek hos SnowTrex, der finder sted hvert år i starten af sæsonen i Les 2 Alpes i Frankrig og byder på en uge med skiløb, fester og et omfattende off-piste-program. Et andet stort arrangement er Top of the Mountain Konzert i Ischgl, der hver sæson byder på spektakulære liveoptrædener af internationalt anerkendte kunstnere.

Findes der pakker til studerende, der inkluderer indkvartering og liftkort?

Ja, SnowTrex tilbyder et stort udvalg af skipakkerejser. Hvis du bestiller en sådan pakke, får du helt sikkert liftkortet til en betydeligt lavere pris end på skisportsstedet.

Hvilke udgifter skal man tage højde for på en skiferie for studerende?

Udgifterne til en skiferie for studerende kan variere afhængigt af personlige behov og præferencer. Udgifterne til indkvartering og liftkort afhænger i høj grad af, om det er et hotel eller et chalet, og hvilket skisportssted man har valgt. Hvis det ikke allerede er tilgængeligt, skal der også tages højde for omkostningerne ved køb eller leje af skiudstyr. Desuden bør man tage højde for udgifterne til måltider både på pisten og på indkvarteringen, når man planlægger sin rejse. Udgifterne til rejse til og fra skisportsstedet og eventuelle udgifter til underholdning og afterskiing bør også tages med i betragtning.