Skiferie pakkerejse - book dit hotel inkluderet liftkort nu!

Den perfekte kombination af sne, sjov og komfort venter på dig med de nøje udvalgte pakkerejser fra SnowTrex. Oplev en uforlignelig skiferie på de bedste skisportssteder i Europa, komplet med indkvartering og liftkort inkluderet. Selv skiudstyret kan bookes ved en del tilbud - så intet står i vejen for en afslappende skiferie!

Skiferie pakkerejse - book dit hotel inkluderet liftkort nu!
Skiferie pakkerejse - book dit hotel inkluderet liftkort nu!

Skiferie med liftkort Østrig

Østrig er et sandt paradis for vintersportsentusiaster og byder på et imponerende udvalg af skisportssteder. Med skipakkerejser til Østrig kan du opleve den alpine charme og førsteklasses skiforhold på destinationer som Zillertal, der begejstrer med lange pister og moderne lifter eller St. Anton am Arlberg, der er kendt for sit store skiområde og livlige afterskiing.

Alle tilbud i Østrig

Skiferie med liftkort Frankrig

De franske Alper er berømte for deres storslåede skisportssteder. Det gælder bl.a. Les 3 Vallées, verdens største sammenhængende skiområde, eller Saint Sorlin med sin charmerende atmosfære, afvekslende pister og imponerende udsigt over Alperne. Dette er blot to eksempler på fremragende skidestinationer, der gør en pakkerejse til Frankrig til en unik oplevelse.

Alle tilbud i Frankrig

Skiferie med liftkort Italien

I Italien venter der idylliske skisportssteder med sydlandsk flair. Som Gitschberg, hvor du kan nyde en storslået panoramaudsigt over Dolomitterne, familievenlige pister og autentisk sydtyrolsk flair. Derudover tiltrækker det toldfrie Livigno besøgende med sine brede pister, hvilket gør det ideelt for både familier og begyndere. Skirejser til Italien er den perfekte måde at kombinere fremragende skiforhold med kulinariske lækkerier.

Alle tilbud i Italien

Skiferie med liftkort Schweiz

Schweiz er synonymt med luksus, betagende landskaber med mange 4.000 meter høje bjergtinder og fremragende skisportssteder. Zermatt, for eksempel, ligger ved foden af Matterhorn og byder ikke kun på spektakulære nedfarter, men også på imponerende udsigter. Et andet højdepunkt er Engelberg, der er kendt for sine høje, snesikre pister og udfordrende offpiste-muligheder, og som afrunder udvalget af schweiziske skipakker. Disse to eksklusive skisportssteder er selvfølgelig ikke de eneste steder, hvor du kan opleve skiløb, når det er bedst.

Alle tilbud i Schweiz

Skiferie med liftkort Tyskland

Tyskland har attraktive skisportssteder både i Alperne og i de lavere beliggende bjergkæder. Ideelle steder for pakkeskiferie i Tyskland er Garmisch-Partenkirchen med den berømte World Cup-nedfart "Kandahar" og et betagende bjergpanorama omkring Zugspitze eller Feldberg, der er en populær vinterdestination for familier i Schwarzwald. Også her kan du nyde kombinationen af charmerende landsbyer og varierede pister.

Alle tilbud i Tyskland

Skiferie med liftkort Andorra

Andorra er ikke kun det lille fyrstendømme i Pyrenæerne, men også et rigtigt insidertip for skifabs. Med skisportssteder som Grandvalira, det største skiområde i de høje bjerge mellem Spanien og Frankrig, byder Andorra på uforglemmelige muligheder for pakkerejser på ski. Kombinationen af moderne lifter og charmen ved de lokale bjerglandsbyer gør fyrstendømmet i Pyrenæerne til et attraktivt rejsemål, især om vinteren.

Alle tilbud i Andorra

Fordelene ved en ski pakkerejse

 • Alt fra et sted: Med en pakkerejse forenkles ferieplanlægningen, da indkvartering og liftkort allerede er booket sammen.
 • Besparelser på udgifter: Det er billigere at booke et tilbud bestående af indkvartering og liftkort end at booke alle rejseydelser enkeltvis.
 • Gennemsigtighed i udgifter: Skipakker giver et klart overblik over udgifterne, da hotel og liftkort er betalt på forhånd.
 • Tidsbesparelse: Den omfattende rejseplanlægning fra SnowTrex sparer tid og kræfter på stedet, da personalet ved liftkontoret ved, hvilke liftkort der skal bruges, når man fremviser voucheren.
 • Yderligere bookingmuligheder: Ud over liftkortet kan der også tit bookes andre tillægsydelser som f.eks. rejseforsikring, stærkt reduceret skiudlejning eller professionelle skikurser. Det betyder, at du kan reservere billigt, topforberedt skiudstyr på forhånd uden at risikere at stå foran tomme hylder.
 • Best-Price-garanti: Hvis en kunde finder en pakke, der tilbydes af SnowTrex - med samme service og tilgængelighed - til en billigere pris hos en anden rejsearrangør, skal kunden sende tilbuddet til SnowTrex pr. mail senest på dagen for bookingen. I dette tilfælde garanterer SnowTrex en bedre samlet pris på 80 kr.

Hvad skal man holde øje med omkring ski pakkerejser?

 • Hotellets beliggenhed: Sørg for, at indkvarteringen har gode forbindelser til skilifter og pister. Hos SnowTrex har du mulighed for at vælge mellem et stort antal skihoteller ved pisten.
 • Inkluderede ydelser: Tjek præcis, hvilke ydelser (liftkort, forplejning osv.) der er inkluderet i rejseprisen.
 • Indkvarteringens kvalitet: Find ud af mere om kvaliteten af indkvarteringen, herunder faciliteter, service og kundebedømmelser.
 • Valg af skiområde: Vælg et skiområde, der passer til dit niveau og dine ønsker.
 • Populære rejsedatoer: Planlæg tidligt for at sikre dig din drømmeindkvartering i højsæsonen eller på helligdage som jul eller nytår, da disse altid hurtigt er udsolgt.
 • Udnyt de særlige tilbud: Som Early booker kan du sikre dig de bedste tilbud til fordelagtige priser på forhånd. Last-Minute-tilbud kan også være en fordel, men giver måske færre valgmuligheder.

FAQ

Hvad inkluderer en ski pakkerejse?

En ski pakkeferie inkluderer indkvartering på et nøje udvalgt hotel, i lejlighed eller i et chalet og et liftkort til opholdet. Yderligere ydelser kan bestilles efter behov og hvis tilgængeligt.

Hvordan vælger jeg det rigtige skisportssted?

SnowTrex tilbyder en skiområdekonsulent, der hjælpe dig med at finde det passende skisportssted ud fra dine individuelle ønsker og behov. Du kan også finde detaljerede oplysninger om det valgte skiområde i beskrivelserne af skiområderne.

Er skikurser og skiudlejning inkluderet i skipakken?

Skikurser eller skiudstyr er ikke inkluderet som standard, men kan tilføjes til mange tilbud. Detaljer kan findes i bookingprocessen for det respektive tilbud.

Kan liftkortet fravælges?

Ja, hos SnowTrex kan liftkort til den enkelte rejsedeltager fravælges ved de fleste tilbud. Dette giver fleksibilitet for grupper eller familier, hvor ikke alle rejsedeltagere ønsker at stå på ski. Der findes yderligere information i bookingprocessen.

Kan der bookes transport?

Alle SnowTrex-tilbud forudsætter, at selv står for transporten, da vi kun tilbyder kør-selv skirejser. Det giver dig frihed til at tilrettelægge din rejse individuelt efter dine ønsker. Du kan finde yderligere oplysninger om rejsemulighederne her.