Newsletter

Tilmeld dig nu og sikre dig fordele!

Flere rejseinfos

Ski- & snowboardkurser

Ski & snowboardkurser

På de fleste destinationer tilbyder vi ski- og snowboardkurser, som afholdes af de lokale skiskoler på destinationen. Disse afholdes som regel på landets sprog og på engelsk. Kurserne omfatter i alt 2 til 20 timer fordelt på 1 til 6 dage. Undervisningen finder sted om for- eller eftermiddagen i mindre grupper med ca. 4 til 12 deltagere. Hvad tid skikurserne starter, fastlægger skiskolerne. For at have nok tid til også at kunne afprøve det tillærte, finder undervisningen sted først på ugen. Ved børnekurser – såfremt de kan tilvælges i bookingprocessen - kan det ikke garanteres, at de finder sted på samme tid som voksenkurserne. Hvis små børn tager del i et skikursus, skal man oftest betale for et liftkort på destinationen.

Tilbyder vi ikke kurser, eller finder du ikke et passende kursus, er der mulighed for selv at reservere passende kurser hos den lokale skiskole. På mange destinationer arbejder vi sammen med partnerskiskoler, hvor man får 5-15 % rabat på ski og snowboardkurser. Såfremt vi tilbyder rabatter, står det i de inklusive ydelser.

Vil du booke et kursus gennem os, angiv venligst i bookingprocessen dit øvelsesniveau. Vi skelner mellem følgende niveauer:

Ski Snowboard

Begynder

For første gang på ski

Begynder

Snowboarding for første gang

Niveau 1 - Øvede begyndere

Lær at løbe på de blå pister

Niveau 1 – Øvede begyndere

1 til 2 ugers snowboarderfaring
Blå og røde pister afprøves

Niveau 2 – Øvede

Lær at løbe på de blå og røde pister

Niveau 2 – Øvede

Min. 3 ugers snowboardererfaring
Lær at snowboarde på alle pisterne

Niveau 3 – Gode skiløbere

Lær at løbe på alle pisterne