Kundevurdering

Maria Alm

582 Antal bedømmelser:

97 % Anbefalingskvote:

By 9,1
Skiområde 9,0
Pisteplan
Information omkring skiområdet
Hochkönig
Højeste punkt: 1.900 m
Laveste punkt: 800 m
Højde skiby: 800 m
Lifter i alt: 34
Slæbelifter: 19
Stolelift: 8
Kabinebaner: 7
Pister i alt: 120 km
Pister:
52 km
Pister:
41 km
Pister:
27 km
Skiruter: 8 km

Skiferie Maria Alm – skiparadis i majestætiske omgivelser!

Maria Alm

Den populære ferieby Maria Alm er omgivet af Steinernes Meer og det imponerende massiv Hochkönig og imponerer således med et fantastisk bjergpanorama og eldorado for enhver skiløber! Sammen med Hinterthal, Dienten og Mühlbach danner Maria Alm en kæmpe skiforbindelse med solrige, men stadig meget snesikre skråninger og pister. Maria Alms oprindelige bykerne er præget af landsbyens vartegn, den smukke pilgrimskirke. Skiområdet "Hochkönig"er især for familier det perfekte vinterferiemål med sit store udbud til børn. Med det varierende pistetilbud med mange lette til middelsvære nedfarter er der også noget til de øvede. Pistetilbuddet på 120 km er omfattet er liftkortet "Ski amadé". Rundt om vintersportsstedet er der ligeledes mange løjper i alle sværhedsgrader, som indbyder til lange ture i det herlige landskab.

Også om aftenen bliver det ikke kedeligt i Maria Alm - mange barer som "Dorfstadl" giver mulighed for at afslutte skidagen i hyggelig runde. Mange andre aktiviteter udover skiløb for aktive men også for dem, der søger det mere rolige, gør skirejsen til noget helt særligt.

Hochkönig - Ski amadé

Det imponerende bjergmassiv Hochkönig i Salzburger Land er kendt for såvel sine alsidige og højmoderne skiområder som sine traditionelle, romantiske byer. Byerne byder på ro og fred og er nogle af de smukkeste i hele alpeområdet. Her kan man uden problemer lade bilen stå! Derudover ligger den kendte festspilsby Salzburg i umiddelbar nærhed og indbyder til dagsudflugter. Nyd den særligt snesikre region ved den majestætiske Hochkönig (2.941 m) og få en uforglemmelig skiferie, gerne med hele familien. Leder man efter udfordringer på pisterne, så er man kommet til rette sted: Den kæmpe skiverden "Ski amadé" med 760 km pister får enhver vintersportsfans hjerte til at banke og byder på pistefornøjelse i stor stil!

Transport Maria Alm

  • Med tog: Saalfelden am Steinernen Meer (ca. 5 km), Bischofshofen (ca. 35 km)
  • Med fly: Salzburg (ca. 70 km), Innsbruck (ca. 150 km), München (ca. 200 km)

Indkvarteringer i Maria Alm

Kort forstør

Søg…

: Skiferie Maria Alm

Der er pt. ingen tilbud til rådighed.

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter