Søgefilter

til efter behov
Loading...

Søg...

Sortering efter:
Loading...
Tip
Forventningens glæde uden risiko: Book nu Flex-Option til | Bookinger til den kommende sæson 24/25 kan annulleres gratis indtil 30. september. (Detaljer)
Loading...

Last-minute skiferie

Du vil tage på skiferie, men er ikke sikker på, om den ønskede rejseperiode passer eller du får fri fra arbejde? Intet problem! Vores Last-Minute-tilbud muliggør ikke kun skifeire til en billig pris (også inkl. liftkort), men også muligheden at tage spontan på skiferie. Hotel eller chalet i Østrig, Frankrig, Tyskland eller Italien: Til forskellige rejselande og talrige skiområder tilbyder vi, f.eks. i Alperne, Last-Minute-rejser for få penge. Her finder du ydereligere infos til vores ledige tilbud.

Er det billigere at booke en Last-Minute skiferie?

I hvert fald er det billigere at booke en af vores Last-Minute tilbud. Også for spontane vintersportentusiaster står et stort udvalg af hoteller og lejligheder i vintersportdestinationerne til rådighed. Vi byder ikke kun på rejsemål i Tyskland, men også i de europæiske nabolande. Derudover kan Last-Minute-tilbud i deforskellige skibyer og filtreres efter interesser. Således kan ud over afterskiing-destinationer som f.eks. Zillertal, Sölden og Ischgl også skibyer udenfor de tumultagtige byer bokkes til en god pris meget kort inden afrejse. Alperne byder også på små skiområder med unikke hoteller. en anden fordel er, at man kort inden afrejse har styr på vejrforholdene i skiområdet, som især indenfor skisporten er et meget vigtigt kriterium for en vellykket skiferie.

Hvornår får man Last-Minute på en skiferie?

Afhængig af rejseperioden tilbyder vi specielle Last-Minute-tilbud for din skiferie. Dermed får man, afhængig af tidspunktet, indefor sæsonen f.eks. Billige nytårs-Last-Minutes eller jul- og påske-specials. På grund af den store erfterspørgsel og for at være godt informeret, hvornår og hvilke rejsemål aktuelt tilbydes til en nedsat pris, anbefaler vi, at abonnere vores newsletter. Således får man gode Last-Minute-tilbud, kan deltage i konkurrencer og man bliver informeret, hvornår den næste Crazy Booking Night starter igen.

Har Last-Minute skirejser en høj kvalitet?

At finde et billigt tilbud betyder ikke, at man mister en god kvalitet. Last-Minute-tilbud indeholder den samme SnowTrex-service som altid på udvalgte hoteller og ogås vores inklusive ydelser som f.eks. snegaranti samt Best-Price-garantien er inkluderet. Ydelsesniveauet af vores tilbud forbliver det samme, mens kun bestemte tidsrum i forskellige destinationer nedsættes indenfor kort tid.

Indtil hvornår kan jeg senest booke en Last-Minute-skirejse hos SnowTrex?

Selvfølgelig er vores Last-Minute-skirejser tidsmæssig begrænset. Derfor kan vores rejser bookes op til sidste dag inden afrejse (man-fre) indtil kl. 15. For ankomser lørdag, søndag og mandag kan man dermed booke senest på fredag kl. 15. Alle andre ankomster kan bookes op til dagen før ankomst kl. 15. Venligst bemærk, at korfristede bookinger op til 3 dage inden afrejse kun kan betales med kreditkort. Dermed sikrer vi os/I jer, at rejsedokumenterne når frem til rette tide.

Kan jeg indløse mit rejsegavekort ved et Last-Minute?

Ud over Last-minute-rabatten er det muligt, at indløse vores regulære rejsegavekort (f.eks. Gavekortet efter bedømmelsen af din skirejse, gavekort fra konkurrencer osv.) samt gavekort, som fremgår af klager. Dermed nedsættet rejseprisen for din skiferie endnu mere.