Skiferie påske 2025

Hvorfor ikke tage påskeharen under armen og flytte jagten efter påskeæg til bjergene? Hvis du vil stå på ski over påske, finder du helt sikkert den passende rejse hos os! Om du er alene, rejser med hele familien eller vil på romantisk skiferie i tosomhed - denne skiferie vil du bestemt ikke glemme. Da det er populært at tage på skiferie over påske, kan vi kun anbefale, at du skynder dig at booke. Kig lidt i vores udbud og sikr dig din skiferie til påske 2023.

Skiferie påske 2025
Skiferie påske 2025

En skiferie over påske byder sig især til pga. feriedagene: Over påsken behøver man blot tage få feriedage. En skiferie hen over påske byder sig ligeledes til for familier med børn, som i reglen skal holde sig til skolernes ferier. Således kan man flytte søgningen efter påskeæg til bjergene! Og hvad der desuden ligeledes taler for en skiferie hen over påske: Det skønne forårsvejr. Stå på ski i solskin er en helt særlig oplevelse og chancerne herfor er til påske endnu bedre!

Hvilke skiområder byder til påske stadig på snesikkerhed?

Et spørgsmål, som mange har på denne årstid: Ligger der nok sne i påsken? Svaret er: Selvfølgelig! Talrige gletsjerområder i Østrig som Stubaier Gletscher eller Pitztaler Gletscher byder på optimale betingelser til at stå på ski året rundt. Også med en skiferie i Zillertal kan man ikke gøre noget forkert: Med Zillertaler Superskipass -liftkortet har man et stort piste- og skiområdeudvalg. Nøjagtig her finder man det snesikre skiområde Hintertuxer Gletscher. Også i Tyskland på Zugspitze eller i Schweiz i „Matternhorn ski paradise“ ved Zermatt kan man ingen snemangel i påsken! Ikke kun gletsjere garanterer en snesikker skiferie i påsken. Også højt beliggende skiområder som Chamonix og Les 3 Vallées i Frankrig eller Sölden og Ischgl i Østrig har i påsken i reglen meget sne. Vil man et helt andet sted hen, har også mulighed til at tage til Canada, nemlig til skiområdet Whistler. Her kan man endda stå på ski om sommeren.

Hvilke aktiviteter og events findes der i skiområderne i påsken?

Mange skiområder byder i påske deres gæster på forskellige events som påskefester for familien, påskeæggejagt eller andre påske-events. På Hintertuxer Gletscher er der i påsken Flower Pow(d)er-uger, med programpunkter som pistemaskine-ralley, EarlyBird-Skiing og afterskiing-fester. Et andet højdepunkt i påsken venter i Ischgl: „Top of the Mountain Easter Concert“ begejstrer hvert år talrige skiløbere med berømtheder, som optræder på Idalp-scenen i Silvretta Arena.

Hvad skal man være opmærksom på ved skiløb hen over påske?

Skiferie hen over påske er meget populært hos mange skiløbere, hvorfor det er en god idé at være ude i god tid for at sikre sig det bedste påsketilbud. Afventer man derimod kortsigtede Last-Minute tilbud sikrer man sig vist en virkelig billig skirejse, men man skal fleksibel med henblik på rejsemål og indkvarteringen. Ved ankomst skal man være opmærksom på, at vejene og motorvejene over påske som regel er ret trafikkeret, hvorfor det kan betale sig at køre af sted tidligt i bil. Ud over den normale bagage til skirejsen i påsken gælder især for familier: Ikke glemme påskeæggene til de små!