Skiområdekonsulent
Find skiområdet, som passer perfekt til dig!
  1. Vælg blot, hvad der er vigtigt for dig.
  2. Som resultat foreslår vi skisportssteder, som tilbyder optimale skibetingelser for dig.
Fakta om skiområdet
valgfri valgfri
valgfri valgfri
valgfri
Skiområde specielt egnet til
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Diverse
uvigtig
uvigtig
uvigtig
uvigtig
Rejseoplysninger
valgfri
Dit udvalg
Skiområdets størrelse: valgfri Begynder: uvigtig Snowpark: uvigtig Rejselængde: nøjagtig som angivet
Højeste punkt i skiområdet: valgfri Øvede & freerider: uvigtig Lifte & baner: uvigtig Land: valgfri
Løjpekilometer: valgfri Kundevurdering: valgfri Pris pr. person: valgfri
Familie & børn: uvigtig Afterskiing: uvigtig Rejsedato : valgfri
Der er opstået en fejl. Venligst kontroller dine indtastede dater og prøv igen. Der er opstået en fejl ved søgningen.

Skiferie Schweiz: Snow up your life!

I Schweiz åbner Alperne op for hele deres skønhed: traditionelle top-skibyer som Davos, St. Moritz og Zermatt blandes med familievenlige og idylliske vintersportsbyer. Med 4 Vallées eller Les Portes du Soleil finder man dog også her særklasses forbundsskiområder, som forbinder flere forskellige regioner med hinanden - til dels endda grænseoverskridende!De schweiziske hytter er kendt for deres unikke, hyggelige atmosfære og selvfølgelig også for deres ostefondue.

Hvor i Schweiz er det bedst at stå på ski?

Den største del af Schweiz indtages af Alperne, derfor undrer man sig ikke ofer, at Schweiz byder på top-ski-destinationer. Landet er over hele verden berømt for dens høje bjergtoppe. De fleste skiområder ligger i sydøst. Berner Oberland er hjemmet af mange skibyer som Grindelwald eller Meiringen-Hasliberg. Længere mod syd i Walis-regionen finder man Schweiz varetegn: Det majestætiske Matterhorn med 4.478 m højde. Hvor de høje bjerge ligger, finder man næsten altid også skiområder. Således ligger de skønne skiområder les Portes du Soleil, saas-Fee og Les 4 Valées o Wallis.

De verdensberømte og eksklusive byer Davos, St. Moritz og Samnaun ligger i Graubünden, Schweiz`største kanton, som ligger ved grænsen af Østrig og Italien. Skiløb i Schweiz er endda mulig over landsgrænser: Les Portes du Soleil sammenslutter 12 schweiziske og franske byer til et stort skiområde. Sydlig for Genéve sø ligger Les Portes du Soleil med den rene skifornøjelse på ca. 580 pistekilometer.

Hvor booker man skiferie i Schweiz?

Intet andet land har så mange 4.000er bjergtoppe som Schweiz. Det undrer derfor ikke, at mange skiområder ligger højt oppe og de profiterer af perfekte snebetingelser. Derudover har man herfra en skøn udsigt over den maleriske bjergverden. Schweiz er især kendt for de søde landsbyer. I de hyggelige byer glemmer man hurtig hverdagen og nyde skiferien. I Zermatt eller Saas-Fee ligger f.eks. bilfrie zoner – perfekte betingelser for en afslappet skiferie.

Man kan også opleve en masse kulturelle ting i Schweiz. For det første tales 4 forskellige sprog i det forholdsvis lille land og for det andet er udvalget af kulinariske lækkerier kæmpestort. Hvad kommer du først i tanke om, når du tænker på det schweiziske køkken? Selvfølgelig, schweizisk ost! Det undrer derfor ikke, at det traditionelle ostefondue tilberedes med regionale produkter. Forfinet bliver retten med hvidvin og krydderier som hvidløg og sort pepper.

Hvad gør skiløb i Schweiz så speciel?

I Schweiz tilbydes mange luksuriøse indkvarteringer. Derudover er liftanlæggene utrolig moderne og restauranterne tilbyder menuer af ekstrem høj kvalitet. Den perfekte servicekvalitet har i Schweiz højeste prioritet! Hvis man vægter skiferien meget høj, er Schweiz den rigtige destination. En andet argument for alperegionen er byrejser, som man meget fint kan lave i Schweiz. Mange maleriske byer ligger direkte ved krystalblå søer. Hvorfor forbinder du ikke bare din skiferie med en udflugt til f.eks. Genéve Sø, som virkelig ikke ligger langt fra mange skiområder?

Hvor længe er skiløb i Schweiz mulig?

De 4 gletsjerskiområder Zermatt, Saas-Fee, Flims-Laax-Falera og Aletsch tillader en lang skisæson fra oktober til sidst i maj. Ikke kun i diesse skiområder venter en lang skifornøjelse på dig. På grund af højdebeliggenheden er skiløb i Engelberg, Verbier og Arosa også mulig i lang tid.

Regioner Schweiz

Berner Oberland

Berner Oberland

Talrige firtusinder, idylliske landsbyer, moderne liftanlæg og velkendte vintersportsdestinationer som Grindelwald eller Meiringen-Hasliberg garanterer ren skifornøjelse! Ud over den fantastiske udsigt over Brienzer og Thuner sø er der spektakulær panoramudsigt over die verdensberømte bjergtoppe som Eiger, Mönch og Jungfrau.

Graubünden

Graubünden

Den største af de schweiziske kantoner præsenterer sig som yderst alsidig: Afvekslingsrige skiarenaer som Flims-Laax-Falera, talrige wellnesstilbud, verdensberømte skisportssteder som Davos, St. Moritz eller Samnaun, kombineret med førsteklasses schweizerisk køkken. Ikke uden grund kommer verdens stjerner år efter år her hen, for at nyde den perfekte skiferie.

Wallis

Wallis

Wallis – et mangfoldigt vinterparadis! Imponerende kulisse bestående af bjergtinder, is og sne: De højeste bjerge i Schweiz og kronen på væreket er Matterhorn, som man også finder her. Også enkelte af Alpernes største gletsjere ligger her, f.eks. Aletschgletsjeren, samt skiområder såsom 4 Vallées, Saas-Fee og Les Portes du Soleil ligger her. Snedækkede skove og hyggelige, gamle træhuse runder det imponerende udbud af.

Centralschweiz

Centralschweiz

Centralschweiz strækker sig over 5 kantoner - og tilsvarende forskellige er således vintersportsområderne, som rækker over klippe- og isbjergverden til et bredt bakkeland. Skiregionen Engelberg ligger midt i de schweiziske højalper og er præget af den imponerende bjergtinde Titlis, som lokker skiløbere og snowboardere til fra alle verdens lande.

Byer Schweiz

Kort forstør

By (region) pister Skiområde
fratil
220 km 1.075 - 2.289 m
225 km 1.229 - 2.865 m
279 km 810 - 2.844 m
82 km 1.000 - 3.020 m
104 km 1.845 - 2.869 m
188 km 1.020 - 3.018 m
155 km 944 - 2.501 m
60 km 1.055 - 2.433 m
279 km 810 - 2.844 m
225 km 1.229 - 2.865 m
60 km 1.055 - 2.433 m
220 km 1.400 - 2.700 m
155 km 1.720 - 3.057 m
12 km 1.672 - 2.400 m
34,5 km 1.560 - 3.142 m
100 km 1.800 - 3.573 m
120 km 1.797 - 3.303 m
120 km 1.870 - 3.303 m
155 km 1.720 - 3.057 m
220 km 1.400 - 2.700 m
155 km 944 - 2.501 m
200 km 1.562 - 3.883 m