Kundevurdering

La Tzoumaz - Mayens de Riddes

NY!

Der er endnu ingen bedømmelser

Information omkring skiområdet
Verbier
Højeste punkt: 3.023 m
Laveste punkt: 1.500 m
Højde skiby: 1.500 m
Lifter i alt: 22
Slæbelifter: 4
Stolelift: 10
Kabinebaner: 8
Pister i alt: 176 km
Pister:
65 km
Pister:
31 km
Pister:
80 km
Skiruter: 26 km

Skiferie La Tzoumaz-Mayens de Riddes – feriested med snesikkerhed!

La Tzoumaz - Mayens de Riddes

Stedet La Tzoumaz-Mayens de Riddes i den schweiziske kanton Wallis med sin nordlige skråning byder på en perfekt panoramaudsigt til Rhône-dalen, Diablerets-gletsjeren samt Wildhorn. I ca. 1.500 m er feriestedet mellem Sion og Martigny forbundet med det populære skiområde 4 Vallées og byder på en let adgang til vidt forskellige pister og løjper. Takket være sin beliggenhed gælder stedet som ret snesikkert.

Navnet "Mayens-de-Riddes" henviser til den oprindelige benyttelse af området som sommerboplads. I dag kan man ved en gåtur betragte flokke af den typiske kvægrace "Eringer" (Heren) i Valais, som er kendt som såkaldte kampkøer.

4 Vallées

Det berømte 4 Vallées hører ubestridt til et af højdepunkterne i en skiløbers liv. Området byder på 81 lifte samt 412 km pister og skiruter, deraf er næsten 250 km middelstejl til stejl. I blandt dem er "De 4 dale" et sandt eldorado for dybsnefans. I centrum ligger det 3330 m høje Mont Fort, som også kendes som "Nydelsbjergtinden". Herfra og ned i dalen løber også den længste nedfart på i alt 15 km med højdeforskelle på over 2500 m! 7 områder byder også på aktiviteter uden for pisterne. Shoppingmuligheder, restauranter og barer opfylder ethvert ønske. Trods stedets popularitet har Quatre Vallées formået at bevare sin alpe-stemning.

Transport La Tzoumaz - Mayens de Riddes

  • Med tog: Riddes (ca. 15 km)

Book sikker med SnowTrex-fordele

Loading...
StickyNewsletter